Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Dit recept gebruik ik al een lange tijd voor de koud gerookte zalm.....
let wel op....buiten temperatuur het liefst onder der 10 graden!
Benodigdheden voor twee zijdes zalm van ong. 1,5 kilo.
? 300 gr. grof zeezout
? 300 gr. keukenzout
? 400 gr. bruine basterd suiker
? eventueel jenever bessen...
tip,
bij het roken de temperatuur laten afzakken naar de 40 graden....na 45 minuten roken inwikkelen in vetvrijpapier en dan inpakken in oude handdoeken...
dan gaan de vetten heerlijk door de hele vis heen.
zijn ze nog lekkerder!
https://www.facebook.com/profile.php?id=100014089711265
daar...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.