BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door Martijn

  1. Martijn

    Martijn's Pulled Pork Wedding Prep

    Thnx, geen idee waar hij voor is, maar 't is vast positief ;)
  2. Martijn

    Martijn's Pulled Pork Wedding Prep

    Wees gerust, ze vielen al bijna uit elkaar toen ik ze ging pullen, en die 75 graden waren ze al toen ze de folie in gingen, dus op basis van eerdere sessies gok ik ergens tussen de 88 en 92 ;)
  3. Martijn

    BBQen in de regen?

    Interessant draadje dit. Ik gebruik nooit een parasol of iets dergelijks en heb ook geen afdak. Mijn OTG57 heeft afgelopen winter ribs en PP gemaakt in de sneeuw, hagel en spoelende regen. Er komt wel eens wat stoom van het deksel maar dat is alles. Als het erg lang duurt heeft het een beetje...
  4. Martijn

    Martijn's PP Kroketten

    Ik heb inderdaad ook bij de Sligro gekeken, heb een pasje, maar die hadden ze niet. Ook bij de Makro geweest, kwam er vanavond achter dat zij het wel hebben maar dat ik er overheen gekeken heb... ;)
  5. Martijn

    Martijn's Burger 4 Lunch

    Haha, ze waren aan het ophangen toen ik de WGA aan het klaarzetten was, heb bewust even gewacht met aansteken tot ze naar binnen waren ...  ;D
  6. Martijn

    Martijn's PP Kroketten

    En toen, toen was het moment aangebroken. Het was tijd om de kroketten te maken. Alle benodigdheden klaar gezet Met een ijslepel balletjes uit de bak gelepeld Het slagveld Het resultaat van de noeste arbeid En dit was het resultaat na 3 minuutjes in de frituurpan Wat vonden we er...
  7. Martijn

    Martijn's PP Kroketten

    Alle ingredienten voor de ragout afgewogen en klaargezet Roomboter smelten in de pan Bloem er door roeren Tussendoor alle andere ingredi?nten toegevoegd. De "kale" ragout PP snijden Fijngesneden en klaar voor de ragout PP in de ragout En klaar is de ragout Uitgestort in een...
  8. Martijn

    Martijn's PP Kroketten

    De Procureur is hier klaar, ligt te rusten in de folie. Daarna pullenen de volgende dag kroketjes maken! :D
  9. Martijn

    Een dikke PP op een kleine Smokey Joe

    Laatste keer dat ik een Procureur heb ontdooit heb ik hem in een grote pan met koud water in de koelkast gelegd. In water ontdooit hij veel sneller dan door luchtcirculatie. Ik had er eentje van ruim 2 kg. en die was ook ruim binnen 24 uur ontdooit. Zo kun je wel snel ontdooien zonder het...
  10. Martijn

    D3xtar's not-so-pecan-crusted pinwheels, feta-aardappelpannetje, witlof en bierw

    Appelazijn hebben ze bij de Appie, biologische, daar heb ik het in elk geval vandaan. Verder ziet het er allemaal errug smakelijk uit!
Terug
Bovenaan Onderaan