Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Dat is boek 1 denk ik, die staat ook al ergens in de lijst in deze sectie.
Edit: zelfs nog op de 1e pagina van de boekenplank.
https://www.bbqgenootschap.nl/threads/sauces-rubs-and-marinades-steven-raichlen.192/
Beetje een variant op wat rodney scott doet, whole hog BBQ.
Die maakt 't met cinder blocks, soort van holle cement stapelblokken en betonijzer en kippengaas. 😁
Ja, denk ik wel.
Maar ik ben daar niet altijd een fan van. En hij zit op de firepit, de vorige set is er na een aantal jaar afgebrand. Of olie dan een goede keuze is? 😅
Die gaten zorgen voor de zuurstof in je mengsel om het brandbaar te maken.
Als ze geen elektrische ontsteking hebben steek je ze meestal het beste met een lange aansteker aan IN de BBQ.
Wat is een kleine gascilinder? Gasflessen bij kamperen gaat normaal over kg's.
En ja, die gasflessen zijn...
Al enkele jaren staar ik tegen mijn firepit aan zonder hout on de handvatten.
Die zijn na jaren flink gebruik "weggebrand".
Vandaag maar naar de houtatapel gelopen en een stukje walnoot gezocht zonder scheuren.
Helaas daar geen foto's van, maar zo ziet het er nu uit.
Splijten, ontbasten en...
ik heb een redelijk kleine smoker, als ik die rond de 110 - 120 wil houden kan ik echt niet veel brandstof tegelijk stoken, maar dat beetje wat je erin doet, is wel relatief snel weg, 20 minuten, 30 max...
Dit werkt alleen met gedroogde knoflook denk ik he?
Niet met echt verse?
Gedroogde knoflook hier in huis wisselt heel erg, biologische kan soms bijna direct uitlopen, terwijl de niet bio vaak gesprayed is om niet te kiemen.
Soms houdt ook de bio het in de kelder maanden uit, maar voor de niet...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.