BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door Lotusmaikel

  1. Lotusmaikel

    Procureur Rollade

    oh wauw wat ziet dat er heerlijk uit! klein vraagje, hoe lang heeft het geduurd om de rollade in eerste instantie op 65 graden te krijgen? wellicht dat ik het recept een keer van je leen ;-)
  2. Lotusmaikel

    eerste keer pulled pork

    Hi allen! Het werd weer eens hoog tijd om mijn barbecue aan te jagen. En deze keer werd ik geassisteerd door een geinteresseerde vriend. hobby kok, maar weinig barbecue ervaring. Dus samen de pulled pork maar eens proberen te maken. Op vrijdag even langs de Sligro gegaan en daar een mooi...
  3. Lotusmaikel

    Wat is wijsheid om.mee te beginnen

    ik haak even aan, ben me ook volop aan het oriënteren, maar zie overal voors en tegens.
  4. Lotusmaikel

    Gehakt rol gevuld met asperges en ei

    dat ziet er erg lekker uit! geloof dat ik dit recept toch een keer ga lenen!
  5. Lotusmaikel

    Eerste keer Low&Slow met de spareribs

    Hartelijk dank voor alle reacties, erg blij mee! tip van de thermometer is een goede, ik heb nu blind gevaren op de thermometer in de bbq, het constante is hier goed mee te bepalen, maar welke temperatuur het nu heeft lijkt me niet goed geweest te zijn (volgens de bbq thermometer continu op...
  6. Lotusmaikel

    Eerste keer Low&Slow met de spareribs

    In mijn enthoushiasme het forumlimiet van 10.000 tekens overschreden (vooral door ellenlange urls van mijn foto's). hierbij dus een tweede deel van mijn verslag: Inmiddels hebben we de glaze al voorbereid zodat de smaken lekker tot elkaar kunnen komen. Op naar een na laatste stap van vandaag...
  7. Lotusmaikel

    Eerste keer Low&Slow met de spareribs

    Hi allemaal, Even kort, ik ben Maikel en heb me gisteren aangemeld op het forum. Vandaag voor het eerst in mijn leven een low & slow proberen te maken. Voorheen natuurlijk veel met de barbecue gespeeld, maar dit ging nooit verder dan de standaard bbq pakketten en leek over het algemeen meer op...
  8. Lotusmaikel

    Nieuw hier

    Hi allen, sinds vandaag geregistreerd hier op het forum, maar al lange tijd geïnteresseerd in het echte barbecueën. Sinds vorig jaar in het bezit van een tuin en daar is vrij snel een goedkope double barrel bbq in gekomen om wat te gaan oefenen en experimenten. morgen is het dan zover enzullen...
Terug
Bovenaan Onderaan