Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Onlangs heb ik een mooie steenoven cadeau gekregen voor mijn verjaardag. Vandaag was voor het eerst de gelegenheid om de oven uit te testen!
Het deeg heb ik volgens Napolitaans recept gemaakt. Napolitaanse stijl pizza was ook de bedoeling🍕. Echt pizza maken heb ik nog nooit op deze manier...
Dat goed materiaal het halve werk is heb ik gemerkt, haha. 😁
Vandaag als test een worst gebakken en geproefd, de smaak was top! Echter heb ik voor de volgende keer wel wat aandachtspuntjes waarmee ik rekening ga houden;
- Ipv 15 gram jalapeno per kg vlees ga ik dit verdubbelen naar 30 gram. De...
Dag Ewald, hartelijk dank voor de tip! 😊 De worsten heb ik zojuist van de Q gehaald en die liggen nu terug te koelen. De volgende keer zal ik deze manier testen, dan kan ik het resultaat goed vergelijken.
Hier een foto van het eindresultaat:
Een tijdje terug heb ik een worstvuller aangeschaft omdat ik me meer wil gaan verdiepen in het worst-maken en hier ook meer mee wil gaan doen. Geinspireerd door de Worstbijbel en eerdere posts hier op het forum werd het voor mij vandaag ook tijd om deze worsten te maken! :cool:
Als...
Inmiddels is ie al klaar, geportioneerd en liggen de porties al in te vriezen 😋
Het vlees heb ik na het lakken 2 uur laten doorgaren en vervolgens ingepakt en de thermometer ingesteld op een kerntemperatuur van 92 graden. Vanaf dat moment ben ik gaan prikken en toen de 96 graden in de kern...
Afgelopen maandag liep ik bij de Makro tegen dit mooie stuk procureur in de aanbieding aan. Mooie kans om weer een voorraad pulled pork aan te leggen! :cool:
De pulled pork maak ik klaar volgens het "wedstrijd pulled pork recept" van Noskos. Zo heb ik gisteravond de nodige voorbereidingen...
Voor vandaag staan er spareribs op de planning, regen of geen regen, we laten ons niet tegenhouden!:cool:
Vanmorgen allereerst een bezoekje gebracht aan de Hanos om een mooi stel dik bevleesde spareribs te scoren en dat is gelukt!
Uiteraard heb ik zoals altijd mijn rub weer...
Inmiddels is het weer een tijdje geleden dat ik op mijn Bastard Pulled pork gemaakt heb. Echter kom ik nu pas toe aan het plaatsen ervan, inmiddels is de voorraad weer op en zal ik later deze week maar weer een lading gaan maken.🙃
Omdat ik jullie de foto's niet wilde onthouden, bij deze:
Dit...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.