BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door kylesauren

  1. K

    Pizza uit de houtoven

    Bedankt voor de reacties! 😁 De pizza's vielen goed in de smaak en erg leuk om ook zo met vuur te spelen.😝
  2. K

    Pizza uit de houtoven

    Onlangs heb ik een mooie steenoven cadeau gekregen voor mijn verjaardag. Vandaag was voor het eerst de gelegenheid om de oven uit te testen! Het deeg heb ik volgens Napolitaans recept gemaakt. Napolitaanse stijl pizza was ook de bedoeling🍕. Echt pizza maken heb ik nog nooit op deze manier...
  3. K

    Gerookte kip-jalapeno-cheddar worsten

    Dat goed materiaal het halve werk is heb ik gemerkt, haha. 😁 Vandaag als test een worst gebakken en geproefd, de smaak was top! Echter heb ik voor de volgende keer wel wat aandachtspuntjes waarmee ik rekening ga houden; - Ipv 15 gram jalapeno per kg vlees ga ik dit verdubbelen naar 30 gram. De...
  4. K

    Gerookte kip-jalapeno-cheddar worsten

    Thanks! Ik ben ook heel benieuwd hahaha 🤪
  5. K

    Gerookte kip-jalapeno-cheddar worsten

    Bedankt voor de complimenten allemaal! 🤗 Die worstvuller is inderdaad een aanrader voor eenieder die worst wil maken!
  6. K

    Gerookte kip-jalapeno-cheddar worsten

    Dag Ewald, hartelijk dank voor de tip! 😊 De worsten heb ik zojuist van de Q gehaald en die liggen nu terug te koelen. De volgende keer zal ik deze manier testen, dan kan ik het resultaat goed vergelijken. Hier een foto van het eindresultaat:
  7. K

    Gerookte kip-jalapeno-cheddar worsten

    Een tijdje terug heb ik een worstvuller aangeschaft omdat ik me meer wil gaan verdiepen in het worst-maken en hier ook meer mee wil gaan doen. Geinspireerd door de Worstbijbel en eerdere posts hier op het forum werd het voor mij vandaag ook tijd om deze worsten te maken! :cool: Als...
  8. K

    Vleesmolen

    Zelf heb ik een vleesmolen bij mijn Kenwoodmixer zitten. Maar uit ervaring spreek ik dat de spullen die Maxima levert allemaal degelijk zijn! (y)
  9. K

    Pulled pork dagje

    Ik vouw de opening naar buiten toe om als ik de inhoud in de vacuumzak doe, zo blijft de rand mooi schoon.(y)
  10. K

    Pulled pork dagje

    Inmiddels is ie al klaar, geportioneerd en liggen de porties al in te vriezen 😋 Het vlees heb ik na het lakken 2 uur laten doorgaren en vervolgens ingepakt en de thermometer ingesteld op een kerntemperatuur van 92 graden. Vanaf dat moment ben ik gaan prikken en toen de 96 graden in de kern...
  11. K

    Pulled pork dagje

    Afgelopen maandag liep ik bij de Makro tegen dit mooie stuk procureur in de aanbieding aan. Mooie kans om weer een voorraad pulled pork aan te leggen! :cool: De pulled pork maak ik klaar volgens het "wedstrijd pulled pork recept" van Noskos. Zo heb ik gisteravond de nodige voorbereidingen...
  12. K

    Regenachtige ribs

    Het waren flinke ribben, het paste inderdaad net op de medium🙃 Hierbij het resultaat, ze waren top!
  13. K

    Regenachtige ribs

    Tot nu toe weinig regen gelukkig! De eerste fase is voorbij en de ribs liggen nu ingepakt op het rooster.😋
  14. K

    Regenachtige ribs

    Voor vandaag staan er spareribs op de planning, regen of geen regen, we laten ons niet tegenhouden!:cool: Vanmorgen allereerst een bezoekje gebracht aan de Hanos om een mooi stel dik bevleesde spareribs te scoren en dat is gelukt! Uiteraard heb ik zoals altijd mijn rub weer...
  15. K

    Eerste keer Pulled pork

    Inmiddels is het weer een tijdje geleden dat ik op mijn Bastard Pulled pork gemaakt heb. Echter kom ik nu pas toe aan het plaatsen ervan, inmiddels is de voorraad weer op en zal ik later deze week maar weer een lading gaan maken.🙃 Omdat ik jullie de foto's niet wilde onthouden, bij deze: Dit...
Terug
Bovenaan Onderaan