Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
even een vraagje , zou een rookhout smaak je BeefJerkey niet nog een extra flavour geven.
welke dikte houd je aan , is dunner niet praktischer?
Heb een keer Beef -jerkey gemaakt in de voedseldroger , was smakelijk , wil nu eens proberen met appel rook hout in de WSM , vandaar mijn vragen .
Heb zelf geen gasser , maar het kan toch niet waar zijn dat zo'n prijzige "kwaliteits" BBQ niet is te dimmen en af te trimmen. ik kreeg al idee van een indirect opstelling en ook op het rooster een hitte schild , neem aan dat je elke brander afzonderlijk kan bedienen , dan zou ik een van...
Zie jouw bereidingstemperatuuren en wens van verloop van die temperaturen.
Mijn gedachte gaat dan naar een bereiding van 110 graden constant , volgens mij is bij een lagere temperatuur de invloed van de rook ook beter.
Mijn gedachte is geen wetenschap ,eerder een aanname en ook de vraag of...
Vis heeft andere dikte en andere structuur , de ervaring voor mij is dat vis sneller de zoutsmaak opneemt en blijft behouden.
Ben geen wetenschapper , is persoonlijke ervaring,
Vlees en kippen vlees zijn veel dikkere stukken.
Mogelijk zijn erandere met ervaringen , wordt wel een ander...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.