Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Welkom Pieter, dat ziet er heerlijk uit zeg. Ik zie boter, basterdsuiker en agavesiroop voordat ze het folie ingaan, een bekend recept.... :cool: (en al jaren mijn vast recept voor ribs).
Veel plezier met je Bastard.
P.S. ken je de Ikea dekselhouders (Variera) al? Ideaal als houder voor je ribs.
Ben het hier mee eens. Als je op de lange termijn kijkt, ben je misschien niet meer met zn tweeën. Ik heb mijn Large ook gekocht toen we nog maar met zn tweeen waren en er kwam ook al snel een MM bij. Als ik jou was zou ik gewoon voor de Large gaan en die compact erbij houden.
Ik kan je dus...
Hahaha, zo kun je ook redeneren inderdaad. Wel beetje flauw hoor. Jouw The Bastard kan ook niet per se meer dan jouw Weber OTP toch?
En waarom koop je een Audi ipv een Volkswagen etc. etc.
Ik heb geen ervaring met The Bastard, wel met BGE en heb alleen maar goede ervaringen. En zoals Sander al...
Ik had al wat meegekregen op je Instagram en zat al op je blogje te wachten, Sander. Prachtige dag gehad zie ik. En weer een leuk verhaal van gemaakt man.
Ik las hier positieve dingen over en de prijs was ook prima. Het hoeft voor mij niet al te bijzonder, ik wil gewoon flink achter elkaar door vacumeren.
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.