BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door iquse75

  1. iquse75

    My first (turbo) brisket en zalm

    Stond idd rond de 115 graden
  2. iquse75

    Turbo brisket?

    Temp wsm verlagen naar 93 en tijdje laten liggen?
  3. iquse75

    Turbo brisket?

    Nu al 92 graden, ik denk dat ik hem laat liggen tot 96. Bang dat ie anders niet echt mals id
  4. iquse75

    Turbo brisket?

    2.5kg na trimmen  en schat 7 a 8cm dik
  5. iquse75

    WSM maiden run --> 3-2-1 ribbels

    Tussen 110 en 115 graden
  6. iquse75

    DIY CAC PID Controller + WSM aansluiting update

    Dank voor het verslag! Ben ge?nspireerd geraakt en zojuist de spulletjes via AliExpress besteld. Het lange wachten kan beginnen.
  7. iquse75

    Varkenshaas met topping van aarbeien, balsamicoazijn en knoflook

    Jazeker, af en toe even de thermometer erin maar het duurt wel eventjes. Vinden hier gretig aftrek!
  8. iquse75

    Mislukte buikspek?

    Vlees heeft idd net de 70 graden aangetikt en is daarna boven de kooltjes gegaan. Ga het over een tijdje nog eens maken met een Livar buikspekkie en je tips inzetten Marieken.
  9. iquse75

    Mislukte buikspek?

    Of het mijn ding is, is een goede vraag. Echter waren er in dit geval 7 anderen die een stukje geproefd hebben en er niet enthousiast over waren. Wellicht dat het stuk spek idd. te vet is geweest en/of niet het beste vlees (al laat mijn slager me op kwaliteit nooit in de steek). Overigens ook na...
  10. iquse75

    Mijn laatste BBQ aanwinst

    Na mijn speurtocht voor een prijsvriendelijke thermometer kwam ik uit op de CDN DTQ450X. Op Ebay was vrijwel iedereen zeer enthousiast over dit apparaat; en mooi meegenomen: via Fonq.nl besteld met Freebees. Ik ben er zeer content mee, het is geen Thermapen maar geeft toch snel en accuraat de...
Terug
Bovenaan Onderaan