BasBQ
Beef en Steak

Turbo brisket?

 
 

iquse75

Kooltjesharker
Berichten
124
Vanochtend om 8 uur een brisket point van Beef & Steak op de rokende berg gelegd. Nu ruim 2,5 uur later zit die al op 85 graden! Ook gemeten met andere thermometer en temp van de WSM op 110 - 115 graden.

Iemand ooit meegemaakt c.q. redenen om ongerust te zijn?

Verstuurd vanaf mijn SM-A520F met Tapatalk

 
Lijkt inderdaad erg snel. Hoe dik is de point?
 
Nu al 92 graden, ik denk dat ik hem laat liggen tot 96. Bang dat ie anders niet echt mals id
 
Voor een point niet erg dun. Ben benieuwd wat ie verder doet. Ik smoke meestal lager in temperatuur.
Dan duurt het inderdaad eeuwen.
 
iquse75 zei:
Nu al 92 graden, ik denk dat ik hem laat liggen tot 96. Bang dat ie anders niet echt mals id
Temp wsm verlagen naar 93 en tijdje laten liggen?
 
Terug
Bovenaan Onderaan