BasBQ
Beef en Steak

Varkenshaas met topping van aarbeien, balsamicoazijn en knoflook

 
 

iquse75

Kooltjesharker
Berichten
124
Met het voorjaar in de bol! Op de camping een heerlijk met schwarzwalder omwikkeld varkenshaasje gemaakt met een topping van aardbeien, balsamicoazijn en knoflook.

Varkenshaasjes voorzien van zwarte peper, zout en knoflookpoeder.
Op de BBQ (110 graden) gegaard tot een kern van 60 graden.

Topping:
Teentje verse knoflook aangefruit in eetlepel olijfolie.
Vervolgens 1/2 cup balsamicoazijn toegevoegd en vijf minuten zachtjes laten koken.
Vuur uitgezet, 1/3 cup aardbeienjam en 1 cup verse aardbeien in stukjes toegevoegd.

Heerlijk!

001.jpg


002.jpg


003.jpg


004.jpg


Lekker gekruide gehaktballen met kaas en een licht rooktintje doen het hier ook altijd goed:

005.jpg





 
Lekker hoor
 
dat ziet er heerlijk uit
 
Wat leuk en creatief bedacht zeg!
 
joker zei:
Lekker! Gaat dat goed wat grotere gehaktballen van de bbq?

Jazeker, af en toe even de thermometer erin maar het duurt wel eventjes. Vinden hier gretig aftrek!
 
Ik zou dat alles ook met grote vreugde mijn keel instampen als ik dat allemaal zo zie. Heerlijk.
Waarschijnlijk is het zelfs erg lekker met bier erbij.
 
El Fumarole zei:
Ik zou dat alles ook met grote vreugde mijn keel instampen als ik dat allemaal zo zie. Heerlijk.
Waarschijnlijk is het zelfs erg lekker met bier erbij.
Daar sluit ik me volledig bij aan Jeroen.... :))
 
Terug
Bovenaan Onderaan