Beef en Steak

Recente inhoud door Free_ltd

  1. Free_ltd

    Glasfiber ipv vilt - KJC I ?

    Klopt. Ik heb het al jaren op mijne KJC1. Mijn dealer zei wel om eerst 1 deel te doen en een week of 2 weken later het ander deel. Ik heb het zo gedaan en terwijl ook een hangbloempotje eraan gehangen voor die tijd. De gedachte er achter is dat eerst 1 deel wat platter wordt en daarna het...
  2. Free_ltd

    Vlees webshop

    Paardenvlees is zeer mager en velen BBQ’ers gaan er vanuit als er weinig intramusculair vet in zit, het niet lekker is. Zelf ben ik een andere mening aangedaan omdat ik ook vaak het vetarme Belgisch Witblauw op de Q leg. Reverse sear met een blokje hickory en het is ook een heerlijk stuk vlees...
  3. Free_ltd

    Wit goud a la Flamande

    Zo heb ik de witte asperges het liefste
  4. Free_ltd

    Voorbereiding veur drie daag roëd, gael en greun. Mit de groet van vêrkes Wullem

    Och, Peter is ne Jeng. Loat ut smaken en houw dich get ein met zoepe. Altijd heerlijk zulke sateetjes. Is er een zoer vleisje de komende dagen?
  5. Free_ltd

    Project buitenkeuken

    Mooi, maar dan kom je tot de conclusie dat 2 kamado's nog beter is :-) Puik werk.
  6. Free_ltd

    Koudgerookte kaas

    Dat kan zeker, maar hoe hoe meer vlakken, hoe meer rooksmaak.
  7. Free_ltd

    Biefstuk koud roken recept enof tips gevraagd

    Dit ga ik ff volgen, want koud gerookte biefstuk is nieuw voor me.
  8. Free_ltd

    Project buitenkeuken

    Ik hou rekening met de regels van de fabrikant. Voor ons is dat hier belangrijk omdat we de klant 10 jaar garantie moeten bieden en we geen beroep op de fabrikant kunnen doen als het niet volgens hun voorschriften geplaatst is. Ze zullen daar ook wel extra marge inbouwen om zeker te zijn...
  9. Free_ltd

    Project buitenkeuken

    Hopelijk komt het goed dan, want in principe zou het 6mm tussen moeten zijn in dit geval. Product werkt vrij hard. Goed in de gaten houden. Als je ziet dat het mis loopt, snel eraf halen en aanpassen.
  10. Free_ltd

    Project buitenkeuken

    Voornaam is dat je de platen nergens tegen mekaar zet. Effectief telkens een plaatdikte tussen. Geen idee welke dikte je wil gebruiken. Trespa betaal je vooral de naam. Global en Vikures is hetzelfde materiaal, maar ander fabriek. Wel minder keuze in kleur, maar een pak goedkoper.
  11. Free_ltd

    Project buitenkeuken

    Zie wel dat je de Trespa volgens de voorschriften van de fabrikant plaatst met voldoende aandacht voor verluchting. Anders gaan de platen krom trekken. Heb via mijn werk ooit zo een nieuwe wand na 6 maanden al mogen vervangen omdat het niet correct geplaatst was. Ben benieuwd naar het resultaat.
  12. Free_ltd

    Mega hamburger

    Deze staat al een tijdje op mijn to do list. Lijkt me leuk als je met een 8-tal mensen bent om dit als voorgerecht te geven. Elk een stukje zoals bij de taart.
  13. Free_ltd

    Nog eens souvlakis

    Nou nou, ik zag gisteren een reel voorbij komen waar men een ui geglazuurd had ipv een appel als grap. Dat leek me geen lekker stokje :ROFLMAO:
Terug
Bovenaan Onderaan