Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Onder de magnetron zit er bij ons nu een lade. Daar konden we kiezen voor ofwel een la met bordenwarmer of een vacumeerbak. Die laatste was wel interessant, maar was toen €2500 extra :D
Als je echt menu's gaat maken op de Q, dan ben je vaak beter af met meerdere BBQ's dan met 1 grotere.
Ik zelf heb een KJ large en daarnaast nog een KJ Junior. Verder dan nog een WGA en een gasBBQ en het gebeurt wel eens dat ik 3 a 4 BBQ's aan heb. Allemaal op een verschillende temperatuur...
Dan heb ik een idee. Ik dacht eens een ketel te maken in december rond mijn verjaardag en na onze fietstocht tijdens de apres-bike in de kroeg iedereen te trakteren op een tas snert. Maar eerst nog vragen of onze barmoeder het ziet zitten :):)
Bedankt alvast
Mooie tips allemaal. Ik zie wel dat sommigen procureur gebruiken en anderen buikspek.
@Ewald Dat recept komt dat overeen met een volle DO van 8 liter?
Met die 2,5 liter water zijn dat wel veel bouillonblokjes. Maar dat zijn die hele kleintjes van maggie?
Zalig filmpje.
Hij heeft dezelfde DO en dat maakt het makkelijk.
Ik zou wel wat kleine aanpassingen doen. Bv schenkel van het begin erin en daarna versnijden. En schouder vervangen door buikspek.
Het winterseizoen komt er weer aan en wil in de winter eens een snert maken. We gaan zondags altijd fietsen en dan zou dat heerlijk zijn met de hele bende na de rit.
Ik heb nu 3 vragen:
Er zijn massa’s recepten, maar welke is een winnaar in de DO op de kamado.
:)
En heeft het nut om op...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.