Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
En het is gewoon poepsimpel. Dunne steak ff afgrillen, en in een pannetje geraspte kaas met room mengen en dan is het nog maar een kwestie van beleggen. Evenveel werk als een hamburger.
Ik zou ff de bunzenbrander gebruiken.
Wat die pittabroodjes betreft, die steken wij in de MW. Dan blazen ze op en dan is het maar kopje eraf en vullen. Ze grillen en daarna open peuteren met een mes doet er al eens eentje sneuvelen.
Het was nog eens een interessant onderwerp, en dacht nog eens mee te doen aan de wedstrijd. Als ik de andere foto's zie, zal het vooral zijn om de deelnemerslijst wat langer te maken :D
Italiaanse burgers dus.
Begonnen met 1kg gemengd (varken en rund) gehakt. Voorzien van kruiden, chapelure...
Dat klopt, maar ons leven is zo druk waar het eigenlijk door de week nogal een gedoe is om de Q aan te steken. Daarom dat het bij mij standaard zaterdags is, het hele jaar door.
Die hertenstoof wil ik wel komen proeven :)
Dat gaat inderdaad wel heel erg hard. De eerste keer heb ik er wat mee gesukkeld. Nu eerst direct en als het gesmolten is, indirect terwijl ik de steak ff gril.
Die ziet er heel geslaagd uit. Ben blij dat je de poging gewaagd hebt.
Zelf gril ik de steak in zijn geheel en snij hem dan als hij medium-rare is. In plakjes is ie metern doorbakken.
Voor de kaassaus heb ik een gietijzeren sauspannetje. Ik nee dan geraspte old cheddar en daar room bij. Je...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.