Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Mooi ding Piet..
En wilde al een opmerking maken over de controller ivm het hoge "mr heatermeter " gehalte wat jij toch hebt ,maar je was me net voor.
Veel plezier met het apparaat.
Kijk dat is het betere stapelwerk.
En het ziet er lekker ui.
En zoals al bovenstaande berichten al aangegeven zijn kokos briketten zeker een optie.
Ik gebruik eigenlijk alleen nog maar kokos briketten en dat gaat prima.
Ik gooi gewoon eens in de zo veel tijd een paar kilo er in ,gereed is de...
Vandaag maar eens een beetje overdreven gedaan.
2kg rundergehakt omgebouwd tot 2 burgers .
Gekruid met zout, peper.knoflook,uienpoeder ,paprika poeder en een beetje kaneel.
1,5 gerookt op 110 daarna stukje direct en de temperatuur een beetje laten oplopen.
Op een turks brood geschoven.
Wat...
De discussie dat je houtskool in je kamado MOET stoken blijf ik uit maar als je briketten gebruikt is 40 minuten wel lang.
Bij mij duurt het ongeveer een kwartier (op 1 plek aangestoken met de looftlighter ) voordat de boel op 110 graden is .
Vuurje maken(alles open) ,ondertussen deflector en...
Ik gebruik de zelfde wijze van inrichting.
Alleen wat experimenteren hoeveel kolen je voor welke temperatuur nodig hebt.
Knapperig velletje is geen probleem.
Om de uds een beetje te leren kennen vandaag een fatty gefabriceerd.
Gisteren avond rolletje,vulling en matje bij elkaar gedaan.
Vanmiddag het geheel 4 uur op 110 graden gedaan (met een paar stukjes pruimenhout),kwartiertje op 160.
Al met al een behoorlijke run maar de pid instellingen van de...
Beetje uit verveling het heinz vat wat nog in de garage stond aangepakt.
Lekker simpel.
2 roosters ,kolenmandje, wat gaten voor de kranen , luchtschuifje op de deksel en klaar.
Hij zit voor nu in elkaar maar wartels en moeren van RVS zijn nog onderweg om de boel een wat op te leuken.
Paar...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.