BasBQ
Beef en Steak

Italiaans achtige fatty

 

drdre67

Stoker
Berichten
303
Om de uds een beetje te leren kennen vandaag een fatty gefabriceerd.
Gisteren avond rolletje,vulling en matje bij elkaar gedaan.
Vanmiddag het geheel 4 uur op 110 graden gedaan (met een paar stukjes pruimenhout),kwartiertje op 160.
Al met al een behoorlijke run maar de pid instellingen van de heatermeter kunnen nog wel wat strakker. En ook nog wat lekjes weg werken .
Het resultaat was wel weer super smakelijk en mals.
9c2737451d048f7989b9a1e1025e2c4f.jpg
c94d512dab305399df3edcd863a6e9f7.jpg
5afdce3d3ba35a4ebac982ea14f817e8.jpg
4055a3ad682038fd81734ba761652517.jpg
faf2f0976514c98130dcded7a2126bd6.jpg
2c6bb6b09f888a948fb9b62bb341b26c.jpg
c26733fb9784c39f86aef49a85d713e9.jpg
97ad20198c94a0dc558e804dcca1f24d.jpg
 
Ziet er erg smakelijk uit


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Zo, calorieën zijn weer binnen.
Ziet er goed uit
 
lekker!!! dat wordt een extra rondje wandelen.
binnenkort ook weer eens aan beginnen.
 
Jammie, ziet er goed uit. Ook maar op het lijstje #ToCook zetten....
 
Mooie fatty zeg. En die kaas die er zo heerlijk uit komt zetten. Heerlijk, lust in wel
 
  • Leuk
Waarderingen: Hans
Wat een ruimte op zo'n U.D.S.
Heerlijke fatty lusten we wel pap van. (y)
 
Die gaat ook op de todo list


Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
 
Terug
Bovenaan Onderaan