Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Volgende keer gewoon proberen om het plankje een niveau lager te leggen. Je zit op een lage temperatuur, dus zal zeker gaan.
Resultaat is mooi hoor!
Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
Net mijn pulled chicken gepost, op een pita broodje met geroosterde perzik en gebakken paprika en ui (allemaal op de BBQ).
https://www.bbqgenootschap.nl/threads/pulled-chicken.31719/
Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
EIndelijk weer eens wat tijd om weer eens wat meer te doen dan een worstje en een burger. Dus ook mijn lang gekoesterde droom verwezenlijkt en een green egg aangeschaft. Binnen kort mijn 3e sticker maar eens verdienen, maar eerst even wat gewend raken aan de Green Egg.
Gisteren al gestart met...
De Weber is een Kettle 47.
Pekelduur hangt een beetje af van het soort pekel. Voor de bierpekel wordt 6 tot max 12 uur geadviseerd. Ik heb nu 6 uur gedaan.
Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
Dat ziet er superlekker uit. Dit weekend ben ik ook aan de slag gegaan met buikspek. Erg lekker allemaal, maar deze zet ik ook om mijn todo. Nog iets speciaals met je pekel gedaan?
Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
De eerste meer dan 7 uur, ging niet helemaal lekker met de smoker. De spek zou ongeveer 4 uur moeten roken. De volgende keer gaat deze gewoon op de weber. De gildespek was na 1,5 a 2 uur klaar. Daar was de dome temp ook een stuk hoger. Deze zat op 150 gr.(had volgens recept van Noskos 165 moeten...
In Singapore was de koffiesmaak wat meer aanwezig. Dat zal niet aan de rub hebben gelegen want daar zat pure koffie in. De volgende keer probeer ik een andere saus waar de koffiesmaak sterker aanwezig is. Er zijn een aantal recepten waar ze koffiepoeder (nestcafe) gebruiken. Bijvoorbeeld...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.