BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door Doorenroos

  1. Doorenroos

    Chili chicken op Libanees brood

    Ziet er heerlijk uit. Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
  2. Doorenroos

    Zalm op ceder plankje

    Volgende keer gewoon proberen om het plankje een niveau lager te leggen. Je zit op een lage temperatuur, dus zal zeker gaan. Resultaat is mooi hoor! Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
  3. Doorenroos

    Pulled knorretje

    Mooi resultaat. Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
  4. Doorenroos

    Simpele bbq

    Toetje ziet er zalig uit hoor. Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
  5. Doorenroos

    Fotowedstrijd juli 2022: Lekker op een broodje.

    Net mijn pulled chicken gepost, op een pita broodje met geroosterde perzik en gebakken paprika en ui (allemaal op de BBQ). https://www.bbqgenootschap.nl/threads/pulled-chicken.31719/ Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
  6. Doorenroos

    Pulled Chicken

    EIndelijk weer eens wat tijd om weer eens wat meer te doen dan een worstje en een burger. Dus ook mijn lang gekoesterde droom verwezenlijkt en een green egg aangeschaft. Binnen kort mijn 3e sticker maar eens verdienen, maar eerst even wat gewend raken aan de Green Egg. Gisteren al gestart met...
  7. Doorenroos

    Pastrami, is er iets lekkerderder dan dit? Ik zeg: DOEN!

    Die komt op in mijn Bucketlist. Ziet er erg goed uit!
  8. Doorenroos

    Walcheren Gilde Spek en Gerookt spek in bierpekel.

    De Weber is een Kettle 47. Pekelduur hangt een beetje af van het soort pekel. Voor de bierpekel wordt 6 tot max 12 uur geadviseerd. Ik heb nu 6 uur gedaan. Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
  9. Doorenroos

    Pork belly burnt ends

    Dat ziet er superlekker uit. Dit weekend ben ik ook aan de slag gegaan met buikspek. Erg lekker allemaal, maar deze zet ik ook om mijn todo. Nog iets speciaals met je pekel gedaan? Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
  10. Doorenroos

    Beer Can Chicken

    Mooi kippetje! Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
  11. Doorenroos

    Walcheren Gilde Spek en Gerookt spek in bierpekel.

    De eerste meer dan 7 uur, ging niet helemaal lekker met de smoker. De spek zou ongeveer 4 uur moeten roken. De volgende keer gaat deze gewoon op de weber. De gildespek was na 1,5 a 2 uur klaar. Daar was de dome temp ook een stuk hoger. Deze zat op 150 gr.(had volgens recept van Noskos 165 moeten...
  12. Doorenroos

    Koffie ribs

    In Singapore was de koffiesmaak wat meer aanwezig. Dat zal niet aan de rub hebben gelegen want daar zat pure koffie in. De volgende keer probeer ik een andere saus waar de koffiesmaak sterker aanwezig is. Er zijn een aantal recepten waar ze koffiepoeder (nestcafe) gebruiken. Bijvoorbeeld...
  13. Doorenroos

    Walcheren Gilde Spek en Gerookt spek in bierpekel.

    Vandaag de Walcheren Gilde Spek erop gelegd. Mooi eindresultaat en erg lekker. Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
  14. Doorenroos

    Walcheren Gilde Spek en Gerookt spek in bierpekel.

    Smaakt goed. Maar mocht iets zouter, dus de volgende keer gaat ie wat langer in de pekel. Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
Terug
Bovenaan Onderaan