BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door de volle

 1. D

  buitenkeuken voor de WMT 57

  Denk voor grepen eens aan steigerpijp. Is in alle maten verkrijgbaar. Ook in zwart 1/2"of 3/4" is dik genoeg. Ook de steunen ed.
 2. D

  Everdure 4k defect

  Nog even een update. De everdure 4k is omgeruild. Niet alleen het element was uitgebrand maar ook de bedrading was op meerdere plaatsen doorgebrand. Nu ben ik in de winter maar af en toe op de bbq bezig maar het ging allemaal goed. Kreeg zelf de temperatuur onder controle. Onderinlaat moet...
 3. D

  Nieuwjaarsdinner PP

  Nu na 10 uur zit ie op 80 graden Gaat een stuk langzamer dan gedacht. Maar uiteindelijk telt alleen het resultaat. Vannacht geen vuurwerk ik heb dus nog een paar uur.
 4. D

  Nieuwjaarsdinner PP

  Na ruime tijd van inactiviteit op de bbq , grote stukken met zijn tweeen is niet mijn ding, ging het toch weer kriebelen. Een mooi stuk procureur gisteren uit de vriezer gehaald en mezelf bij mijn schoonfamilie uitgenodigd. die zijn altijd blij als ik met iets lekkers van de BBQ kom. Vanochtend...
 5. D

  Gerookte kipfilet

  Ik ondervind dezelfde "problemen" Ze zijn bij mij veel sneller klaar dan 2 uur vaak nog geen uur. Ik heb ze wel eens 2 dagen in de pekel gehad. Ook deze waren in het geheel niet te zout. Ik deed er na het snijden nog een snufje zout overheen.
 6. D

  Messen

  Neem een tormek. Daar kan iedereen scherpe messen mee krijgen, https://www.baptist.nl/houtbewerkers/slijpen-en-wetten/tormek-natslijpmachines/tormek-t-2-messenslijpmachine Heeft wel een prijsje :giggle:
 7. D

  DIY Weber BBQ Cart

  It is a very nice piece of outdoor furniture. Well done. I regreat the use of Kreg pocket hole screws instat of proper woodworking joinery. šŸ˜‡ That saves a lot of time. I used it this week instat of dovetails.
 8. D

  Inkbird IBBQ-4T of Grilleye Pro

  Ik betwijfel of het aan de wifi ontvangst ligt. Die heb ik verbeterd maar wat bij mij een verschil maakte was de positie van de unit. Mijn andere BBQ heeft bluetooth en die werkte met mijn Huawei niet. Nu met mijn nieuwe telefoon gaat het prima. Ook ik heb met mijn inkbird 4t last van...
 9. D

  Mijn laatste BBQ aanwinst

  Je hebt ook alcohol nodig om de binnenzijde te reinigen. Maar ik dacht dat je deze alleen mag kopen met een nummer van de belastingdienst.
 10. D

  De misverstanden rondom RVS, zoals RVS roosters

  Nee volgens de hierboven genoemde zaken niet. Ik ken het probleem dat "ijzer" dat mechanisch achter gelaten is gaat oxideren. Bij rvs beslag mee gemaakt maar dat kon eenvoudig verwijderd worden met wd 40 en schuursponsje. Klacht is niet meer terug gekomen. Zelf maak ik mijn rvs rooster elke...
 11. D

  Ghanneh

  Welkom. Dat is een leuk tafeltje
 12. D

  Pizza tijdens de donkere dagen

  Mooi gelukt. Even nadenken wanneer ik hier weer pizza ga bakken.
 13. D

  Woensdag Bakdag

  Je appeltaart ziet er bijzonder mooi en lekker uit. Zou ik zo een hapje van lusten. Mooi broodje,
 14. D

  Welke briketten

  Ik ben overgestapt van weber naar ecobrasa. Stapelt erg fijn. Brandt lang. Net weer 10 kg gehaald,
 15. D

  Hertenhaas met bosbessensaus

  Fantastisch gerecht. Als je bloed wil verwerken maak er dan bloedworst van. Lekker goed bakken appeltje erbij en smullen maar. In de saus vind ik het niks.
Bovenaan Onderaan