Jippe
Tondelzoeker
- Berichten
- 3
Eindelijk na het inbranden een 1e gerecht. Een procureur van 1.1 kg. Kort van tevoren in de rub gezet en toen op 110 graden naar 75 kern, met een stuk rookhout. Toen het vlees gelakt en ingepakt en een paar uurtjes richting de 85 kern geprobeerd. Viel nog niet mee. Ook meer houtskool bijgedaan. Na het uitpakken verder gelakt met bbq saus. Hieronder het resultaat. Daarna wezen pullen wat vrij stroef ging. Ik denk dat ik langer had moeten doorgaren. Maar de smaak was top.
De heatdeflector is nu goed vies. Schoonbranden las ik. Vraag: is het mogelijk alles wat los en slow moet in een aluminium schaal te doen ivm met schoonhouden heatdeflector?
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
De heatdeflector is nu goed vies. Schoonbranden las ik. Vraag: is het mogelijk alles wat los en slow moet in een aluminium schaal te doen ivm met schoonhouden heatdeflector?
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk