Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Sorry voor de late reactie. Voor de poten heb ik een verstelbare kolomvoet gebruikt. 5 stuks. Dit was een prijzig grapje maar goed ze zijn wel stevig. Ik heb voor deze optie gekozen met een paar redenen: 1) ik kon het hele bbq meubel waterpas zetten. 2) het meubel en met name het hout staat van...
Deze is van douglas ja. Ik heb hem wel behandeld met Douglas olie en heb er ook metalen poten onder gezet zodat het geen last heeft van optrekkend vocht.
Hallo iedereen.
Sinds een maand de trotse eigenaar van een Monolith classic pro. Ook maar meteen een mooie plek ervoor gemaakt. hier breng ik menig uurtjes aan door.
Nog een paar aanpassingen aan het binnenwerk en dan is het meubel af.
thanks allen! De groenten en aardappelen waren inderdaad echt verrukkelijk. Gemarineerd in een combinatie van kipsappen en bier. Hmmm. Thanks voor het stikkertje. Dan toch maar voor de derde gaan? :D
Zo, ik ben er ook maar eens aan begonnen. Meestal ben ik van de pulled pork, Ribs of burnt ends van buikspek maar gisteren toch maar een beercan chicken gemaakt.
Om wat meer smaak te krijgen van het bier heb ik de kip zelf ook geïnjecteerd met het bier.
Het was HEERLIJK.
Foto’s zeggen meer...
56 graden dan wordt je Picanha veel te gaar. Als je hem van het vuurt haalt om te rusten dan gaart hij namelijk nog door. Ik haal hem meestal bij max 52 er af en dan laten rusten in de folie. Vaak is hij dan mooi 54 graden. Bij een dunne picanha haal ik hem zelfs nog ietsjes eerder zodat de...
Mooie garing en een mooi stuk vlees! Als ik een kleine tip mag geven: Ik kijk van tevoren altijd hoe de draad loopt in het vlees. Ik snij de vetkap ook in en snij er een soort pijl in om de draadrichting aan te geven. Op deze manier kun je de Picahna, als hij eenmaal klaar is, haaks op de draad...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.