BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door Bas V

  1. Bas V

    Saus dilemma

    Hallo collega bbq'ers, Al tijden zit ik met een vraag waar ik geen goed antwoord op kan vinden. Ik hoop dat jullie mij hierbij kunnen helpen. In de afgelopen jaren heb ik al menig sparerib bereid. Nu ben ik meer iemand die een recept volgt dan zelf creatief in de weer gaat. Toch wil ik een...
  2. Bas V

    Eerste keer pulled pork

    Bedankt allemaal voor de reacties en tips, ik ga ze meenemen voor de volgende keer!!
  3. Bas V

    Douglas buitentafel voor Weber 5775 - Eindelijk klaar!

    Ziet er al goed uit! Heb je ook al een idee hoe je de weber gaat vastmaken? Zelf wil ik dit ook gaan doen, alleen ben ik bang dat door de hitte uiteindelijk het hout gaan vervormen.
  4. Bas V

    Eerste keer pulled pork

    Hallo allen! Van het weekend voor het eerst pulled pork gemaakt(wedstrijd recept van noskos). Vrijdag avond vol enthousiasme gewacht op me procureur van 2,424 KG(je kan maar precies wezen), toen hij om 21:00 binnenkwam merkte ik meteen dat ik een planningsfout heb gemaakt. Nooit meer bij...
  5. Bas V

    Eerste keer spareribs op de weber

    Bedankt voor je bericht en bedankt voor de tip! Het resultaat was er ook niet minder om gelukkig, maar wel frustrerend als de bbq z'n eigen leven gaat leiden qua temperatuur. Want met de sluitende deksel doet hij het wel super. Denk dat ik heel wat jaren moet barbecuen om dit gat te dichten...
  6. Bas V

    Eerste keer spareribs op de weber

    Hallo mede barbecue fanaten! Na een week aan voorbereidingen en opbouwende spanning, begon ik het proces vrijdag avond eindelijk. Mijn allereerste echte low en slow sessie op m'n nieuwe Weber master touch premium. ik heb het recept van Noskos gevolgd, die hij in zijn boek "het vuur de baas"...
  7. Bas V

    Nieuw hier!

    Welkom! Geweldig die kippen[emoji23]
  8. Bas V

    Spareribs op de WSM

    Dat ziet er heel goed uit! Je hebt de ribs ook goed uitgemeten voor de Q. Morgen ga ik het zelf ook proberen.
  9. Bas V

    Nieuw, nieuw nieuw!

    Welkom! Zo’n meubel lijkt mij ook wel wat, ik ben benieuwd wat je ervan gaat maken!
  10. Bas V

    Wat is jullie grootste BBQ BLOOPER[emoji2957][emoji3061]??

    Hahaha wel mooi gerezen iedergeval Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  11. Bas V

    Wat is jullie grootste BBQ BLOOPER[emoji2957][emoji3061]??

    Een flinke misperceptie is soms ook vervelend. Ik dacht namelijk in mijn oneindige wijsheid dat ik vast wel genoeg zou hebben aan nog geen kilo ribs. In mijn gedachte kreeg ik daar wel een 57cm weber vol mee... kom ik even bedrogen uit als je dit twee keer krijgt(hand ter indicatie) van ‘t...
  12. Bas V

    Vraag over weber diffuser plate opstelling voor pulled pork

    De snake/minion methode is ook een goede optie natuurlijk. Ik hoor het al, ik moet meerdere keren pulled pork maken, onder het mom “verschillende bbq methodes proberen”. Heel vervelend🤷🏻‍♀️
  13. Bas V

    I risked it, my first Brisket! (heul flauw, de "grap" dan he ;-). )

    ziet er goed uit en goed idee om van je trimsels een bouillon te maken! dat ga ik onthouden
  14. Bas V

    Vraag over weber diffuser plate opstelling voor pulled pork

    Bedankt voor jullie reacties, ik ga er mee aan de slag!
  15. Bas V

    Vraag over weber diffuser plate opstelling voor pulled pork

    Hallo allemaal, Ik wil voor het eerst een pulled pork gaan maken op mijn weber master touch premium. Nu ben ik druk aan het zoeken hoe ik me vuur een lange tijd laag kan houden. Op mijn weber zit een kolenring met diffuser plate en ik vroeg me af hoe andere hier mee omgaan. Weber raadt aan om...
Terug
Bovenaan Onderaan