- Berichten
- 695
Hoi hoi..
Sate..nou hier had ik al dagen zin in.. snel maken dus..
Vanochtend uit de nachtdienst de varkenshaas gesneden, en gemarineerde met ketjap, home made sweet chilli, all purpose rub, knoflookje en een halve peper
De Joe opstoken met een niet zo speciaal biertje.
.
Varkenshaasje aan spiesjes rijgen..
Bij 150 graden indirect er op..
Na 15 min ff draaien..
Bij een graadje of 60 afgrillen..
Bij 65 graden op een bordje.. homemade pindasaus er bij..
Aftoppen met een gefrituurd uitje..
Meer heb je niet nodig toch
.
Dank voor het lezen
Sate..nou hier had ik al dagen zin in.. snel maken dus..
Vanochtend uit de nachtdienst de varkenshaas gesneden, en gemarineerde met ketjap, home made sweet chilli, all purpose rub, knoflookje en een halve peper
De Joe opstoken met een niet zo speciaal biertje.
Varkenshaasje aan spiesjes rijgen..
Bij 150 graden indirect er op..
Na 15 min ff draaien..
Bij een graadje of 60 afgrillen..
Bij 65 graden op een bordje.. homemade pindasaus er bij..
Aftoppen met een gefrituurd uitje..
Meer heb je niet nodig toch

Dank voor het lezen