Beef en Steak

Sate

Hoi hoi..

Sate..nou hier had ik al dagen zin in.. snel maken dus..

Vanochtend uit de nachtdienst de varkenshaas gesneden, en gemarineerde met ketjap, home made sweet chilli, all purpose rub, knoflookje en een halve peper

Bekijk bijlage 71217

Bekijk bijlage 71218

De Joe opstoken met een niet zo speciaal biertje.

Bekijk bijlage 71219.

Varkenshaasje aan spiesjes rijgen..

Bekijk bijlage 71220


Bij 150 graden indirect er op..

Bekijk bijlage 71221

Na 15 min ff draaien..
Bij een graadje of 60 afgrillen..

Bekijk bijlage 71222


Bij 65 graden op een bordje.. homemade pindasaus er bij..
Aftoppen met een gefrituurd uitje..
Bekijk bijlage 71223

Bekijk bijlage 71224


Bekijk bijlage 71225

Meer heb je niet nodig toch 😁.

Dank voor het lezen
Bedankt voor de tip
Ik maak ze eigenlijk altijd van kippie
Ga ik zekers een keertje proberen 👍
 
In navolging van Derkz vandaag ook saté op de bbq.
Wat varkenshaasjes gescoord .

Dagje in de marinade :ketjapmanis./lepeltje bruine suiker/sap van een limoen/ puntje 5kruiden/ lepel olijfolie/ 3 tenen knoflook en sriracha en klein brokje Gember. In de vijzel en in een zipzak.
Op het eitje wat friet en op de weber het vlees zodat het gelijk klaar is.
Eenvoudig maar ohhh zo lekker.

Bekijk bijlage 71299

Bekijk bijlage 71300

Bekijk bijlage 71301
Hoi, ziet er fantastisch uit, wil ik zelf volgend weekend maken op de verjaardag van mijn dochter 😋.. Heb je een recept dat je volgt of wat zijn je verhoudingen voor je marinade? Hoeveel Ketjap Manis, lepel bruine suiker is dat eetlepel of theelepel? halve limoen of hele? Eetlepel olijfolie? Hoeveel sriracha? En op hoeveel varkenshaasvlees is deze hoeveelheid gebruikt?
 
Terug
Bovenaan Onderaan