- Berichten
- 113
Bedankt voor de tipHoi hoi..
Sate..nou hier had ik al dagen zin in.. snel maken dus..
Vanochtend uit de nachtdienst de varkenshaas gesneden, en gemarineerde met ketjap, home made sweet chilli, all purpose rub, knoflookje en een halve peper
Bekijk bijlage 71217
Bekijk bijlage 71218
De Joe opstoken met een niet zo speciaal biertje.
Bekijk bijlage 71219.
Varkenshaasje aan spiesjes rijgen..
Bekijk bijlage 71220
Bij 150 graden indirect er op..
Bekijk bijlage 71221
Na 15 min ff draaien..
Bij een graadje of 60 afgrillen..
Bekijk bijlage 71222
Bij 65 graden op een bordje.. homemade pindasaus er bij..
Aftoppen met een gefrituurd uitje..
Bekijk bijlage 71223
Bekijk bijlage 71224
Bekijk bijlage 71225
Meer heb je niet nodig toch .
Dank voor het lezen
Ik maak ze eigenlijk altijd van kippie
Ga ik zekers een keertje proberen