- Berichten
- 242
Vandaag lekkere Turkse pizza’s (vers van de Turkse supermarkt) met daarop sla, Chinese kool en reepjes gegrilde kip.
Eerst de kippendijen in een marinade van yoghurt (wordt ie lekker mals van) en een nieuwe SPG and lots of love-kruidenmix.
Ondertussen de bbq aansteken en laten opwarmen tot 200 graden.
De kip op het rooster grillen tot een kerntemperatuur van ongeveer 72 graden.
Daarna ff rusten en in reepjes snijden.
De pizza’s met de kipreepjes even een paar minuten opwarmen op het rooster en daarna beleggen met sla, kool, knoflook- en chilisaus.
Tevreden met het eindresultaat gesmikkeld.
Eerst de kippendijen in een marinade van yoghurt (wordt ie lekker mals van) en een nieuwe SPG and lots of love-kruidenmix.
Ondertussen de bbq aansteken en laten opwarmen tot 200 graden.
De kip op het rooster grillen tot een kerntemperatuur van ongeveer 72 graden.
Daarna ff rusten en in reepjes snijden.
De pizza’s met de kipreepjes even een paar minuten opwarmen op het rooster en daarna beleggen met sla, kool, knoflook- en chilisaus.
Tevreden met het eindresultaat gesmikkeld.