- Berichten
- 707
Gisteren mn eerste beefhammer op de Bono gehad. . Afgelopen zaterdag de gigant (3800gr)uit de vriezer gehaald om langzaam te ontdooien in de koelkast.
Na het ontdooien zondagmiddag aan het trimmen geslagen en toen bleef er nog ongeveer 3430 gr over.
Na het rubben weer de koelkast in.
En gisteren bijtijds op gestaan om de bbq op te stoken naar 110 indirect
Na ongeveer drie uur was de hamer op 61 graden en heb ik m samen met wat roomboteringepakt in butcherpaper. Wellicht wat aan de vroege kant maar ik moest nog even de deur uit.
Nog een soort van ossobuco klaargemaakt als bijgerecht en na een totaal van iets meer dan 8.5 uur kunnen serveren.
Het beenmerg was aan de onderkant van het bot in het butcherpaper gelopen. Deze heb ik toegevoegd aan de 'ossobuco', wat een machtige smaakboost geeft dat zeg! Heerlijk.
Na het ontdooien zondagmiddag aan het trimmen geslagen en toen bleef er nog ongeveer 3430 gr over.
Na het rubben weer de koelkast in.
En gisteren bijtijds op gestaan om de bbq op te stoken naar 110 indirect
Na ongeveer drie uur was de hamer op 61 graden en heb ik m samen met wat roomboteringepakt in butcherpaper. Wellicht wat aan de vroege kant maar ik moest nog even de deur uit.
Nog een soort van ossobuco klaargemaakt als bijgerecht en na een totaal van iets meer dan 8.5 uur kunnen serveren.
Het beenmerg was aan de onderkant van het bot in het butcherpaper gelopen. Deze heb ik toegevoegd aan de 'ossobuco', wat een machtige smaakboost geeft dat zeg! Heerlijk.