- Berichten
- 2.982
Het is alweer 18 jaar geleden dat ik mijn vrouw leerde kennen. Ik herinneren me nog goed onze eerste vakantie op Tenerife, Los Christianos. Daar aan de boulevard zat een leuk Italiaans restaurant, de plek voor een romantisch diner bij zonsondergang.
Maar goed, voordat ik geheel afdwaal. Daar in dat Italiaans restaurant heb ik echt de meest waanzinnige lamsschouder gegeten, botermals, goed op smaak. En wellicht romantiseer ik het te veel (zou je denken
?) en ben ik culinair 18 jaar ervaring rijker, maar het feit blijft dat ik sindsdien niet meer het gevoel heb gehad dat dit gerecht kon evenaren.
En nu hoor ik jullie al denken, in de titel staat schenkel, geen schouder
. Ja klopt, deze heb ik in de vriezer zitten, gekocht met de gedachten hier dat geweldige Italiaanse gerecht mee te kunnen evenaren. En ze waren in de aanbieding
.
Dus, wie kan mij helpen met een toprecept dat mij even terug brengt naar 18 jaar geleden
?
Maar goed, voordat ik geheel afdwaal. Daar in dat Italiaans restaurant heb ik echt de meest waanzinnige lamsschouder gegeten, botermals, goed op smaak. En wellicht romantiseer ik het te veel (zou je denken

En nu hoor ik jullie al denken, in de titel staat schenkel, geen schouder


Dus, wie kan mij helpen met een toprecept dat mij even terug brengt naar 18 jaar geleden
