- Berichten
- 5.285
Mss een idiote vraag, maar ga ze toch stellen.
Als jullie ribben maken met de 3-2-1 methode of eender, en jullie werken met verschillende combinaties van dry en wet rubs, hoe onderscheiden jullie deze dan op het laatste?
Ok, kan er bv een vlagje in steken met een nummer op bv, maar dat papiertje gaat het niet overleven bij de ingepakte fase.
Het antwoord gaat wss poepsimpel zijn, maar ik zie het ff niet
Ik wil graag een combinatie maken van zoete en pikante ribben en wil niet dat dit per ongeluk verwissel wordt.
Als jullie ribben maken met de 3-2-1 methode of eender, en jullie werken met verschillende combinaties van dry en wet rubs, hoe onderscheiden jullie deze dan op het laatste?
Ok, kan er bv een vlagje in steken met een nummer op bv, maar dat papiertje gaat het niet overleven bij de ingepakte fase.
Het antwoord gaat wss poepsimpel zijn, maar ik zie het ff niet

Ik wil graag een combinatie maken van zoete en pikante ribben en wil niet dat dit per ongeluk verwissel wordt.