- Berichten
- 59
Nu dat ik toch op vakantie ben en buiten af en toe een duikje nemen en een koud biertje te drinken heb ik tijd over nu zag ik hier een Weber Original in het hoekje staan en ik dacht hiermee ben ik nog nooit low & slow gegaan.
Mooie gelegenheid om een paar spareribs op de 321 methode te bereiden dus hier bij de lokale super een tweetal “lions ribs” gehaald voor 12 gulden voorzien van een beetje peper en zout.
Voor bijgerecht een paar hasselback aardappels toegevoegd.
Vanuit mijn “werkplek” kon ik het allemaal goed in de gaten houden.
En ik moet zeggen het resultaat mocht er zijn! Het was heerlijk nu bij nader in zien had ik eigenlijk helemaal geen kamado nodig om low & slow te gaan maar goed dat hoeft niemand te weten….
Mooie gelegenheid om een paar spareribs op de 321 methode te bereiden dus hier bij de lokale super een tweetal “lions ribs” gehaald voor 12 gulden voorzien van een beetje peper en zout.
Voor bijgerecht een paar hasselback aardappels toegevoegd.
Vanuit mijn “werkplek” kon ik het allemaal goed in de gaten houden.
En ik moet zeggen het resultaat mocht er zijn! Het was heerlijk nu bij nader in zien had ik eigenlijk helemaal geen kamado nodig om low & slow te gaan maar goed dat hoeft niemand te weten….