Hoi allemaal,
Ik ben Peter 28jaar en ik heb een weber kogel bbq.
Zoals de titel al zeg ben ik een "semitarier".
Ik heb geen idee of het echt een woord is of niet, maar dat boeit eigenlijk ook niet.
Ik ben opgevoed met groenten en vlees, en zo eet ik nog steeds.
Ik bbq 1x in 2jaar als het uitkomst voor 1.5 met mijn weberkogel op 400°C lekker braadworst tot het as grillen. Heerlijk.
Ik mis alleen wat liefde voor het vlees..
Ik eet 1x a 2x perweek vlees, 20% rund - 80% kip.
Na een bezoek aan een varkensslachterij vind ik de stank daar van terug in het vlees dat ik bereidt.
Ik zal je voor zijn; *** waarschijnlijk zal ik dit dan ook hebben met vlees van andere dieren na een slachterij bezoek ***
Je mag het ook onzin vinden, maarja ik praat nu voor mezelf en wat een ander vind heeft hier natuurlijk niks mee temaken!
Een collega doet aan slowcooking, zeer interessant met liefde voor het heerlijke malse vlees dat hij bereidt.
Dit doet hij in een kogel van Jamy Oliver ui 2015.
Dit lijkt ook beter bij mij te passen, en wil ik wellicht in de toekomst ook gaan doen.
Maar niks zonder research!!
-Lekker van hak op de tak-
Ik heb hout over van Shii-take kwekerij waarvan ik het witgerotten hout gebruik voor mijn keverlarven (insecten), is een andere hobby van mij.
Zou ik dit hout kunnen gebruiken als rookhout?
Dan komt er dus eikenrook en Shii-take rook vrij neem ik aan?
Tot hier over mij,en vanaf hier alleen nog over het bbq'en.
Ben benieuwd wat jullie van het Shii-take rookhout idee vinden.
Groetjes Peter
Ik ben Peter 28jaar en ik heb een weber kogel bbq.
Zoals de titel al zeg ben ik een "semitarier".
Ik heb geen idee of het echt een woord is of niet, maar dat boeit eigenlijk ook niet.
Ik ben opgevoed met groenten en vlees, en zo eet ik nog steeds.
Ik bbq 1x in 2jaar als het uitkomst voor 1.5 met mijn weberkogel op 400°C lekker braadworst tot het as grillen. Heerlijk.
Ik mis alleen wat liefde voor het vlees..
Ik eet 1x a 2x perweek vlees, 20% rund - 80% kip.
Na een bezoek aan een varkensslachterij vind ik de stank daar van terug in het vlees dat ik bereidt.
Ik zal je voor zijn; *** waarschijnlijk zal ik dit dan ook hebben met vlees van andere dieren na een slachterij bezoek ***
Je mag het ook onzin vinden, maarja ik praat nu voor mezelf en wat een ander vind heeft hier natuurlijk niks mee temaken!

Een collega doet aan slowcooking, zeer interessant met liefde voor het heerlijke malse vlees dat hij bereidt.
Dit doet hij in een kogel van Jamy Oliver ui 2015.
Dit lijkt ook beter bij mij te passen, en wil ik wellicht in de toekomst ook gaan doen.
Maar niks zonder research!!
-Lekker van hak op de tak-
Ik heb hout over van Shii-take kwekerij waarvan ik het witgerotten hout gebruik voor mijn keverlarven (insecten), is een andere hobby van mij.
Zou ik dit hout kunnen gebruiken als rookhout?
Dan komt er dus eikenrook en Shii-take rook vrij neem ik aan?
Tot hier over mij,en vanaf hier alleen nog over het bbq'en.
Ben benieuwd wat jullie van het Shii-take rookhout idee vinden.
Groetjes Peter