- Berichten
- 206
Na vele verhalen over heerlijke gerechten op een draaispit, wilde ik dat ook wel.
Van de zomer een wga op gas gekocht, liever houtskool maar op vele plekken mag je geen open vuur bbq-en.
Een spit van meneer Ali en op het werk een demontabele rvs ombouw gemaakt
.
Hij moet uiteraard in de wga passen.
De eerste test was een heerlijke chickie.
Het ging best goed, maar omdat ik nog wat bijgerechten moest maken, had ik niet in de gaten dat de temperatuur best wel hoog was zodat de mooie chick een beetje verbrand was. De kerntemp was ook al aan de hoge kant, ondanks de kraan bijna op de laagste stand stond .
Ik wilde zo rond de 150 graden, maar hij ging al over de 200 graden.
Iemand een tippie??
Verstuurd vanaf mijn SM-A415F met Tapatalk
Van de zomer een wga op gas gekocht, liever houtskool maar op vele plekken mag je geen open vuur bbq-en.
Een spit van meneer Ali en op het werk een demontabele rvs ombouw gemaakt

Hij moet uiteraard in de wga passen.
De eerste test was een heerlijke chickie.
Het ging best goed, maar omdat ik nog wat bijgerechten moest maken, had ik niet in de gaten dat de temperatuur best wel hoog was zodat de mooie chick een beetje verbrand was. De kerntemp was ook al aan de hoge kant, ondanks de kraan bijna op de laagste stand stond .
Ik wilde zo rond de 150 graden, maar hij ging al over de 200 graden.
Iemand een tippie??



Verstuurd vanaf mijn SM-A415F met Tapatalk