- Berichten
- 10.082
Beste bbq collega's
Het is alweer even geleden dat ik wat geplaatst heb op het forum, maar dat wil niet zeggen dat de bbq niet aan geweest is.
De afgelopen tijd onszelf lekker verwend met spareribs, picanha, bavette, buffel-steaks, en nog veel meer lekkers.
Vandaag was het tijd om er eens een visje op te gooien. Dat gebeurt eigenlijk veel te weinig.
Bij de sligro kwam ik 2 mooie forellen tegen. Wat zagen ze er prachtig uit. Ik kon ze gewoon niet laten liggen. Kennen jullie dat?
dus hup, in het karretje. Thuis gekomen eens gekeken hoe we ze klaar gingen maken.
Gekozen voor eenvoudig, want met vis moet je over het algemeen niet teveel "prutsen".
De forellen gevuld met schijfjes citroen en rozemarijn. Visjes ingesneden en ingesmeerd met olie en daarna een beetje pezo erover.
Vervolgens in een klem (ik moet een grotere, ik weet het) en op de Q.
Man man man, wat hebben we ongegeneerd zitten bunkeren van deze vis.
De foto's dan maar, anders geloven jullie me niet.
Alles klaar gezet
Gevuld
En in de veeeels te kleine klem op het rooster
En na 15 minuten: HEAVEN!!!
Wat een werkelijk heerlijk recept. Deze gaan we nog vaker maken.
Dank voor het kijken
Rick
Het is alweer even geleden dat ik wat geplaatst heb op het forum, maar dat wil niet zeggen dat de bbq niet aan geweest is.
De afgelopen tijd onszelf lekker verwend met spareribs, picanha, bavette, buffel-steaks, en nog veel meer lekkers.
Vandaag was het tijd om er eens een visje op te gooien. Dat gebeurt eigenlijk veel te weinig.
Bij de sligro kwam ik 2 mooie forellen tegen. Wat zagen ze er prachtig uit. Ik kon ze gewoon niet laten liggen. Kennen jullie dat?
dus hup, in het karretje. Thuis gekomen eens gekeken hoe we ze klaar gingen maken.
Gekozen voor eenvoudig, want met vis moet je over het algemeen niet teveel "prutsen".
De forellen gevuld met schijfjes citroen en rozemarijn. Visjes ingesneden en ingesmeerd met olie en daarna een beetje pezo erover.
Vervolgens in een klem (ik moet een grotere, ik weet het) en op de Q.
Man man man, wat hebben we ongegeneerd zitten bunkeren van deze vis.
De foto's dan maar, anders geloven jullie me niet.
Alles klaar gezet
Gevuld
En in de veeeels te kleine klem op het rooster
En na 15 minuten: HEAVEN!!!
Wat een werkelijk heerlijk recept. Deze gaan we nog vaker maken.
Dank voor het kijken
Rick