- Berichten
- 1.910
Steeds vaker zie ik ze voorbij komen. Smash Burgers. Kennelijk een simpele burger om te maken, maar iedereen is het er over eens dat dit wel één van de lekkerste burgers ooit is
. Dit moest ik maar eens proberen. Gelijk maar het recept van Dennis erbij gepakt: Smashburger, mijn lekkerste burger ooit!
Dit zag er inderdaad niet al te lastig uit, maar een speciaal plat druk apparaatje had ik nog niet
. Die parkeren we even. Eerst maar even de ingrediënten. Buiten de bolletjes en de nep kaas
had ik alles in huis.
Van te voren nog even de saus gemaakt. Hier heb ik geen foto's van gemaakt, maar een klodder mayo, ketchup, wat zout en augurk zijn nou ook niet echt fotogeniek. (gewoon vergeten te maken dus)
Eerst de bolletjes beboteren en op de loeihete plaat.
Inmiddels kreeg ik het briljante idee ( al zeg ik het zelf
) om één van mijn pannen te gebruiken als stamper. Zo gezegd zo gedaan.
De balletjes erop en stampen maar. Ik deed dit dus met een pan en wat bakpapier. Nog bedankt voor de tip @noskos
Altijd lekker de geur van gehakt. En de stemmetjes van de langslopende kinderen op straat die tegen hun ouders zeggen:" Ik ruik barbecue!"
Inmiddels ook een lekkere Duvel ernaast. Want het maakt allemaal ook dorstig
Inderdaad, wat een lekker krokant kantje krijg je hierdoor zeg. Snel flippen en de 'kaas' erop.
Inmiddels het broodje opgemaakt, mag eigenlijk geen naam hebben en in de 'luchtfriteuse' wat verse patat gemaakt.
Ik kon niet wachten om aan tafel te gaan. En voila, het eindresultaat. Inderdaad niet het allermooiste, maar na die eerste hap........ Pffffff heerlijk. precies hoe een burger hoort! Dit ga ik eker nog veel vaker maken. Als je het nog nooit gemaakt hebt, doen! Dat is het enige wat ik kan zeggen.
Bedankt voor het lezen.

Dit zag er inderdaad niet al te lastig uit, maar een speciaal plat druk apparaatje had ik nog niet


Van te voren nog even de saus gemaakt. Hier heb ik geen foto's van gemaakt, maar een klodder mayo, ketchup, wat zout en augurk zijn nou ook niet echt fotogeniek. (gewoon vergeten te maken dus)
Eerst de bolletjes beboteren en op de loeihete plaat.
Inmiddels kreeg ik het briljante idee ( al zeg ik het zelf

De balletjes erop en stampen maar. Ik deed dit dus met een pan en wat bakpapier. Nog bedankt voor de tip @noskos
Altijd lekker de geur van gehakt. En de stemmetjes van de langslopende kinderen op straat die tegen hun ouders zeggen:" Ik ruik barbecue!"

Inmiddels ook een lekkere Duvel ernaast. Want het maakt allemaal ook dorstig

Inderdaad, wat een lekker krokant kantje krijg je hierdoor zeg. Snel flippen en de 'kaas' erop.
Inmiddels het broodje opgemaakt, mag eigenlijk geen naam hebben en in de 'luchtfriteuse' wat verse patat gemaakt.
Ik kon niet wachten om aan tafel te gaan. En voila, het eindresultaat. Inderdaad niet het allermooiste, maar na die eerste hap........ Pffffff heerlijk. precies hoe een burger hoort! Dit ga ik eker nog veel vaker maken. Als je het nog nooit gemaakt hebt, doen! Dat is het enige wat ik kan zeggen.
Bedankt voor het lezen.