Dieterweireldt
Tondelzoeker
- Berichten
- 14
Weet niet echt of dit onder recepten hoort maar:
Mijn dochter doet binnen enkele maanden haar heilig vormsel en mijn vrouw had graag gehad dat ik voor de gasten (een 15-tal volwassenen en 7 kinderen) een barbecue feestje geef.. Maar ik wou dan niet de "normale" barbecue die je krijgt als je bv naar een benefiet gaat van de lokale voetbalclub (worst, brochette, kippebout en wat rauwkost).
Ik dacht eerder aan wat verschillende gerechtjes zoals
- Moink Balls
- gerookte 3-2-1 ribben
- (frikandel) burned ends
- buikspek spiezen
- Chicken Lolliepops
- mini hamburgertjes
- scampi spies
met bijgerechten zoals pasta salade etc.
Heb dus wel inspiratie ivm recepten maar ik heb geen flauw idee HOE je ze serveert. Nog een groter probleem is dat de kerkviering (door verschuiven vanwege Corona) nu om 12u 's middags is, dus gasten gaan met een razende honger bij ons toekomen. Als ik dan nog de BBQ(s) (heb zelf Master Touch 57cm, maar in geval van nood kan ik er nog bijkrijgen van familie en vrienden) in gang moet steken hebben ze de eerste uren geen eten. Hoe organiseer je zoiets? Laat ik alles thuis zijn gang gaan terwijl we naar de kerk zijn? Is het aan te raden om zaken al de dag voordien te garen? Gaan die dan niet uitgedroogd zijn? Hoe serveer je op zo'n soort fest? Alles samen in buffet of elk apart? (Al deze gerechten heb ik wel al gemaakt, maar nog nooit SAMEN en op zo'n korte tijd) Had mijn vrouw ook voorgesteld om gewoon voor iedereen enkel PP te maken maar ze had liever "keuze"
Alle tips zijn meer dan welkom
Mijn dochter doet binnen enkele maanden haar heilig vormsel en mijn vrouw had graag gehad dat ik voor de gasten (een 15-tal volwassenen en 7 kinderen) een barbecue feestje geef.. Maar ik wou dan niet de "normale" barbecue die je krijgt als je bv naar een benefiet gaat van de lokale voetbalclub (worst, brochette, kippebout en wat rauwkost).
Ik dacht eerder aan wat verschillende gerechtjes zoals
- Moink Balls
- gerookte 3-2-1 ribben
- (frikandel) burned ends
- buikspek spiezen
- Chicken Lolliepops
- mini hamburgertjes
- scampi spies
met bijgerechten zoals pasta salade etc.
Heb dus wel inspiratie ivm recepten maar ik heb geen flauw idee HOE je ze serveert. Nog een groter probleem is dat de kerkviering (door verschuiven vanwege Corona) nu om 12u 's middags is, dus gasten gaan met een razende honger bij ons toekomen. Als ik dan nog de BBQ(s) (heb zelf Master Touch 57cm, maar in geval van nood kan ik er nog bijkrijgen van familie en vrienden) in gang moet steken hebben ze de eerste uren geen eten. Hoe organiseer je zoiets? Laat ik alles thuis zijn gang gaan terwijl we naar de kerk zijn? Is het aan te raden om zaken al de dag voordien te garen? Gaan die dan niet uitgedroogd zijn? Hoe serveer je op zo'n soort fest? Alles samen in buffet of elk apart? (Al deze gerechten heb ik wel al gemaakt, maar nog nooit SAMEN en op zo'n korte tijd) Had mijn vrouw ook voorgesteld om gewoon voor iedereen enkel PP te maken maar ze had liever "keuze"
Alle tips zijn meer dan welkom