fearlessbastard
Tondelzoeker
- Berichten
- 17
Hallo mede levens genieters 
Inmiddels een half jaar een bastard tot mijn beschikking en enkele keren spare ribbs gemaakt volgens de 321 methode.
Helaas was het op het begin even zoeken qua temperatuur afstellingen, maar nu gaat dat steeds beter.
Helaas merk ik toch nog wel dat mijn kamado de neiging heeft snel op te lopen qua temp.
Low en slow ribs heb ik 3x geprobeerd en helaas de bastard nog geen 1x constant op 110c gebleven, hij loopt toch steeds wat op.
Ik gooi er ook redelijk wat kool in, nu ben ik eigenlijk benieuwd hoe jullie dit doen? Ook redelijk veel kool erin, of voor low en slow toch iets minder?
Misschien handig om te vermelden, als ik de kolen aansteek, leg ik op 2 plekken aansteekwokkels neer en bouw ik daar omheen een piramide. De kolen die ik gebruik zijn van dammers

Inmiddels een half jaar een bastard tot mijn beschikking en enkele keren spare ribbs gemaakt volgens de 321 methode.
Helaas was het op het begin even zoeken qua temperatuur afstellingen, maar nu gaat dat steeds beter.
Helaas merk ik toch nog wel dat mijn kamado de neiging heeft snel op te lopen qua temp.
Low en slow ribs heb ik 3x geprobeerd en helaas de bastard nog geen 1x constant op 110c gebleven, hij loopt toch steeds wat op.
Ik gooi er ook redelijk wat kool in, nu ben ik eigenlijk benieuwd hoe jullie dit doen? Ook redelijk veel kool erin, of voor low en slow toch iets minder?
Misschien handig om te vermelden, als ik de kolen aansteek, leg ik op 2 plekken aansteekwokkels neer en bouw ik daar omheen een piramide. De kolen die ik gebruik zijn van dammers
Laatst bewerkt: