- Berichten
- 189
Wat een dag. Wat waren we hier aan toe. Zon, warm, korte broek en shirt in de kast laten liggen...heerlijk.
Vandaag een mooie dag om de doos spareribs die ik bij de makro heb gehaald aan te breken. Ik heb er één in de Marrakech kruiden gezet en twee met een eigen pittige Rub
De kamado ondertussen op 120 graden laten komen en in het welbekende rekje geplaatst. Blokjes rookhout erbij en de 3 uurtjes wachten kan beginnen.
Ik moet zeggen dat de tijd prima door te komen was onder het genot van wat kouds. En dat is er niet bij 1 gebleven...heb daar ook mijn best niet voor gedaan
En dan is het zover....one step down, two to go. Ze zien er heerlijk uit al en het ruikt zò lekker. Tijd voor hun zilveren jas gevoerd met roomboter, basterdsuiker en agavesiroop.
En dan de komende 1,5 á 2 uur door met waar we gebleven waren.....proost
.
Mijn vrouw was boodschappen doen en kwam op gegeven moment thuis met een cadeautje voor haar mannetje
. Een paar mooie leren handschoenen. Dit omdat ik bij een vorige sessie de deflector plate met een overhandschoen had verwijderd. Dikke tip...NIET DOEN! Je verbrand niet alleen de handschoen maar ook direct alles wat erin zit...yep, dat deed wel zeer.
We zijn inmiddels 3 biertjes verder en de ribs zijn klaar voor hun verfbeurt. Lekker in de glace gezet en ze mogen voor minimaal 1 biertje weer terug.
En dan is daar eindelijk de tijd waar we op zaten te wachten.....aanvalluhhhhh! Ze waren weer heerlijk.
Lang verhaal voor iets dat eigenlijk geen uitleg nodig heeft. Ribs...always, any time
Vandaag een mooie dag om de doos spareribs die ik bij de makro heb gehaald aan te breken. Ik heb er één in de Marrakech kruiden gezet en twee met een eigen pittige Rub
De kamado ondertussen op 120 graden laten komen en in het welbekende rekje geplaatst. Blokjes rookhout erbij en de 3 uurtjes wachten kan beginnen.
Ik moet zeggen dat de tijd prima door te komen was onder het genot van wat kouds. En dat is er niet bij 1 gebleven...heb daar ook mijn best niet voor gedaan

En dan is het zover....one step down, two to go. Ze zien er heerlijk uit al en het ruikt zò lekker. Tijd voor hun zilveren jas gevoerd met roomboter, basterdsuiker en agavesiroop.
En dan de komende 1,5 á 2 uur door met waar we gebleven waren.....proost

Mijn vrouw was boodschappen doen en kwam op gegeven moment thuis met een cadeautje voor haar mannetje

We zijn inmiddels 3 biertjes verder en de ribs zijn klaar voor hun verfbeurt. Lekker in de glace gezet en ze mogen voor minimaal 1 biertje weer terug.
En dan is daar eindelijk de tijd waar we op zaten te wachten.....aanvalluhhhhh! Ze waren weer heerlijk.
Lang verhaal voor iets dat eigenlijk geen uitleg nodig heeft. Ribs...always, any time
