MB2020
Vuurmaker
- Berichten
- 89
Mijn eerste verslag maar eens maken om mijn BBQ ervaringen te delen. Van alles op dr kamado worden pizza’s nog wel het meest gemaakt. Ze zijn er hier dol op en nu mijn dochter een logee heeft mocht de gast kiezn en ja hoor... PIZZA!
De eerste twee keer dat ik het maakte mislukte het deeg, maar tegenwoordig gaat het heel gemakkelijk. Er was niet veel tijd om deeg te maken, dus ik ben voor een variant gegaan die niet hoeft te rijzen.
Prima deeg, maar rollen is wel nodig bij deze.
Wanneer ik pizza’s bak gebruik ik goedkoop houtskool. Het stinkt een beetje met aansteken, maar wanneer het goed fikt op 400 graden is daar niks meer van te merken.
Zelf even een sausje op smaak gemaakt
kindjes eerst en daarna de grotere pizza’s. Het smaakte weer heerlijk!
De eerste twee keer dat ik het maakte mislukte het deeg, maar tegenwoordig gaat het heel gemakkelijk. Er was niet veel tijd om deeg te maken, dus ik ben voor een variant gegaan die niet hoeft te rijzen.
Prima deeg, maar rollen is wel nodig bij deze.
Wanneer ik pizza’s bak gebruik ik goedkoop houtskool. Het stinkt een beetje met aansteken, maar wanneer het goed fikt op 400 graden is daar niks meer van te merken.
Zelf even een sausje op smaak gemaakt
kindjes eerst en daarna de grotere pizza’s. Het smaakte weer heerlijk!