- Berichten
- 20.925
Vandaag bahalve pizza’s ook zalm uit de Ooni.
Eerst de zalm, die ging eerst twee uur in de teriyaki marinade met wat sesamzaad. Dan warm je eerst de skillet op, 3 minuten op 350C. Dan beetje olie in de pan en de zalm voor 5 minuten in de Ooni.
Het ging heel hard dus na drie minuten er al uitgehaald en onder aluminium folie gelegd zodat de restwarmte voor verdere garing zorgde. Toen wat teriyaki glaze erover. En terug in de Ooni.
Lente-uitjes eroverheen en klaar
.
Toen een paar pizza’s.
Als afsluiting een pizzolo met zure room, banaan en honing.
Het was stil aan tafel.
Bedankt voor het kijken.
Eerst de zalm, die ging eerst twee uur in de teriyaki marinade met wat sesamzaad. Dan warm je eerst de skillet op, 3 minuten op 350C. Dan beetje olie in de pan en de zalm voor 5 minuten in de Ooni.
Het ging heel hard dus na drie minuten er al uitgehaald en onder aluminium folie gelegd zodat de restwarmte voor verdere garing zorgde. Toen wat teriyaki glaze erover. En terug in de Ooni.
Lente-uitjes eroverheen en klaar

Toen een paar pizza’s.
Als afsluiting een pizzolo met zure room, banaan en honing.
Het was stil aan tafel.
Bedankt voor het kijken.