MB2020
Vuurmaker
- Berichten
- 89
Ik ben op zoek naar een gietijzeren oplossing voor het grillen/searen van vlees/groente. 
Ik twijfel of ik voor het albekende rooster moet gaan of voor een dubbelzijdige plaat(https://www.coolblue.nl/product/829...MI7KbYmIit8AIVGap3Ch2MjwUYEAQYASABEgItYPD_BwE)
Graag jullie mening zodat ik een goede afweging kan maken.
	
		
			
		
		
	
				
			Ik twijfel of ik voor het albekende rooster moet gaan of voor een dubbelzijdige plaat(https://www.coolblue.nl/product/829...MI7KbYmIit8AIVGap3Ch2MjwUYEAQYASABEgItYPD_BwE)
Graag jullie mening zodat ik een goede afweging kan maken.
 
	 
			 
			 
 
		 la-302270821193,gn_g,d_c&gclid=EAIaIQobChMI7KbYmIit8AIVGap3Ch2MjwUYEAQYASABEgItYPD_BwE
la-302270821193,gn_g,d_c&gclid=EAIaIQobChMI7KbYmIit8AIVGap3Ch2MjwUYEAQYASABEgItYPD_BwE 
 
		 
 
		 
 
		 Ik gebruik vooral de plancha kant om bv de smashed burgers te maken of mijn cheesesticks op te bakken. Ik ben nog niet aan de mayosear geraakt, maar daar heb ik m ook voor.
 Ik gebruik vooral de plancha kant om bv de smashed burgers te maken of mijn cheesesticks op te bakken. Ik ben nog niet aan de mayosear geraakt, maar daar heb ik m ook voor. 
 
		