- Berichten
- 187
Na de lekkere ribbetjes nog een stukje vlees op de Q gezet.
Vandaag een Rib Eye op de nieuwe sear grate van Weber. Zo is deze ook al eens getest voor het kleine verjaardagsfeest van morgen.
Kleine nota aan mezelf -> de kolen stonden te laag omdat ik eerst een low en slow sessie heb gehouden voor de ribben. Hierdoor was de sear grate nog niet heet genoeg voor een perfecte sear. Het vlees was alleszins lekker met onze vast rub die we gebruiken voor bvb. Tomahawks.
Ik had vandaag eens zin in blue, voor de vrouw is dit net wat te rood. 'Haar' helft dan nog even op de Q voor saignant.
Vandaag een Rib Eye op de nieuwe sear grate van Weber. Zo is deze ook al eens getest voor het kleine verjaardagsfeest van morgen.
Kleine nota aan mezelf -> de kolen stonden te laag omdat ik eerst een low en slow sessie heb gehouden voor de ribben. Hierdoor was de sear grate nog niet heet genoeg voor een perfecte sear. Het vlees was alleszins lekker met onze vast rub die we gebruiken voor bvb. Tomahawks.
Ik had vandaag eens zin in blue, voor de vrouw is dit net wat te rood. 'Haar' helft dan nog even op de Q voor saignant.