- Berichten
- 21

Ik: "Wat gaan we eten vanavond?"
Vrouw: "soep"
Ik: "is dat alles"
Vrouw: "we kijken wel wat er nog meer bij komt"
Ok, daar komt dus nog meer bij! Kip om precies te zijn. En dan de welbekende beer can chicken.

Eerst even in de rub zetten. Dit vind ik persoonlijk het meest smerige karweitje... maar ja, zolang het eindresultaat maar goed is. De gemarineerde kip ingepakt in de folie en in de koelkast laten rusten.
Op naar het bier:

Ik wil geen reclame maken hoor, maar ééntje van deze voor het kippie, de rest voor mij...
Tijd om de kip BBQ ready te maken:

En op naar de BBQ:

Aangezien ik nog steeds geen kern thermometer heb, toch maar op de gok. 1,5 uur op 180 graden moet mijns inziens genoeg zijn.
Hier het eindresultaat:

Smaakte heeeeerlijk, ook de vrouw en kids waren weer blij... en de soep? Die heb ik niet gemaakt... andere keer weer..
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk