- Berichten
- 5.285
Vandaag weer naar de turkse slager geweest. Onze knuffelcontacten kwamen langs met de kids en dus snel wat vlezekes gehaald.
Vanalles wat voor de kids en voor ons, en zag daar in de vitrine een heerlijk dikke cote à l'os van 1,3kg liggen. Hop, mee zeg ik.
Reverse sear gedaan en dan kon ik ondertussen op de gasser al wat merguezes voor de kids bakken. Gaat dat toch traag. Dus de rest ging ik dan terwijl het rund rustte, afbakken.
Valt me nu wel op dat de laatste 2 sessies het vuur nogal om de rooster heen slaat. 2de keer Black Angus en 2de keer aan de hand. Mss wel puur toeval, maar dat maakt het grillen er niet makkelijker op. Wat doe ik fout?
Vanalles wat voor de kids en voor ons, en zag daar in de vitrine een heerlijk dikke cote à l'os van 1,3kg liggen. Hop, mee zeg ik.
Reverse sear gedaan en dan kon ik ondertussen op de gasser al wat merguezes voor de kids bakken. Gaat dat toch traag. Dus de rest ging ik dan terwijl het rund rustte, afbakken.
Valt me nu wel op dat de laatste 2 sessies het vuur nogal om de rooster heen slaat. 2de keer Black Angus en 2de keer aan de hand. Mss wel puur toeval, maar dat maakt het grillen er niet makkelijker op. Wat doe ik fout?