nickvd
Vuurmaker
- Berichten
- 77
Afgelopen weekend mijn eerste pulled pork vanaf de bbq. Ik heb op mijn 13 inch kamado een indirecte zone gecreëerd door een gietijzeren pannetje tussen het rooster en de kolen te plaatsen. Dit werkt prima.
Maar nu stond er bij het gerecht dat ik een bakje water onder het vlees zou moeten plaatsen. Ik deed dit in het pannetje, echter deze heb ik 5x moeten bijvullen omdat alles was verdampt. (waardoor ook de temperatuur weer naar beneden ging, na het vullen) Nu is mijn vraag is het water /vocht erg belangrijk of mag het ook zonder? Zo ja, hebben jullie misschien een idee hoe ik dit het beste kan oplossen, zonder dat mijn water zo snel verdampt. Zie foto's
Maar nu stond er bij het gerecht dat ik een bakje water onder het vlees zou moeten plaatsen. Ik deed dit in het pannetje, echter deze heb ik 5x moeten bijvullen omdat alles was verdampt. (waardoor ook de temperatuur weer naar beneden ging, na het vullen) Nu is mijn vraag is het water /vocht erg belangrijk of mag het ook zonder? Zo ja, hebben jullie misschien een idee hoe ik dit het beste kan oplossen, zonder dat mijn water zo snel verdampt. Zie foto's