- Berichten
- 6.254
Voor deze uitdaging was de planning zo klaar voor me.
Echter de planning van mij en m’n werk verschilde, ik had de hele week de planning om na’t werk naar de slager te gaan om een goeie entrecote te halen. Maar toen ik klaar was met werk was de slager al dicht, zonder de reistijd mee te rekenen
Gister naar de slager voor een entrecote, Op
.
Gelukkig lag er nog een mooie ribeye
Ribeye uit de koelkast gehaald en het zout vast klaar gezet
Eitje opgestookt
Effe lekker met het deksel open en daarna gesloten zodat de zuurstof goed door de kolen blies
Liep tegen de 400 graden aan.
Houtskool gespreid en zoals het onderwerp aan geef more less, geen rooster erop extra less dus.
Zout op de ribeye en op het gespreide bedje van kolen
Na 3 minuten effe eraf en kolen weer laten gloeien zodat de eye er weer 3 minuten op kan
Na 3 minuten er af en’m 10 minuten onder folie verstoppen.
Tijd op te snijden
Dat heeft gesmaakt
Echter de planning van mij en m’n werk verschilde, ik had de hele week de planning om na’t werk naar de slager te gaan om een goeie entrecote te halen. Maar toen ik klaar was met werk was de slager al dicht, zonder de reistijd mee te rekenen

Gister naar de slager voor een entrecote, Op

Gelukkig lag er nog een mooie ribeye

Ribeye uit de koelkast gehaald en het zout vast klaar gezet
Eitje opgestookt
Effe lekker met het deksel open en daarna gesloten zodat de zuurstof goed door de kolen blies
Liep tegen de 400 graden aan.
Houtskool gespreid en zoals het onderwerp aan geef more less, geen rooster erop extra less dus.
Zout op de ribeye en op het gespreide bedje van kolen
Na 3 minuten effe eraf en kolen weer laten gloeien zodat de eye er weer 3 minuten op kan
Na 3 minuten er af en’m 10 minuten onder folie verstoppen.
Tijd op te snijden

Dat heeft gesmaakt

Laatst bewerkt: