Bekijk de onderstaande video om te zien hoe je onze site als een web app op je startscherm installeert.
Opmerking: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
Ooooh mooi stuk! Tientje de kilo betaal je ook in de supermarkt voor een riblap zonder vet of smaak, dus dat is dikke winst!
Sticker zegt point end, is dit zonder flat?
Sent from my GM1913 using Tapatalk
Ik kreeg vandaag ook het krantje van de Hanos. Nog veel meer mooie aanbiedingen op het gebied van vlees. Kijk maar in de zomer special.
picanha, shortribs, presa iberico,, secreto iberico, tomahawksteak en bife de tira. Doe er je voordeel mee.
Zat ook al te zoekenPrachtig stuk vlees Frits. Dat wordt genieten! Wanneer ga je hem klaarmaken?
Waar vind je die zomerspecial?Op de website zie ik hem niet staan bij folders
Wat ik me afvraag bij zo een brisket, hoe lang doe je erover om hem op te eten? Of hoeveel volk heb je?
Het zijn altijd grote stukken en wat doe je er dan verder mee? Ben noob![]()
Of zelfs op de boterham of toast als ik de Amerikanen mag gelovenEr zijn altijd wat vrienden in de buurt en er zijn ook buren. Maar het is ook heerlijk om in een bonenschotel te verwerken.
Daar kan je wel met 10+ man van eten.. Wat je altijd kan doen is een deel portioneren en vacuum verpakken en invriezen. Op die manier heb je een aantal porties die je later opnieuw kan opwarmen.
Ik wist niet dat je het nog kon opwarmen.
Met de klassieke ordinaire BBQ's thuis, hou ik rekening met 150 à 200gr per persoon incl. kleine kinderen. Mannen eten meer, vrouwen en kinderen minder en kom altijd wel goed uit. Op het laatste blijven er altijd nog 2 à 3 schaamstukjes liggen die mede de alcohol langzaam toch verdwijnen
Maar een Brisket van 7kg is een ander verhaal. Kan me voorstellen dat een aantal kids het niet willen eten en als wij een thema feestje hebben, zitten we met (als iedereen er is) 10 volwassenen, 2 kinderen van 10+ en 6 kids 10-. Dus blijft er enorm veel over.
Nu, overal lees ik dat brisket één van de moeilijkste dingen zou zijn om klaar te maken, dus zal het niet voor het eerste jaar zijn. En dan liefst ook een kleiner stuk![]()
Roep je als ie klaar is!?Net bij de Hanos in Nijmegen een mooie Australische grain fed brisket gekocht. 7,1 kilo voor 78€ inclusief.
Veel geld, maar voor een grain fed brisket bijna voor niks.
Bekijk bijlage 4438Bekijk bijlage 4440
nu nog even een geschikte datum zoeken.