Raymon
Vuurmaker
- Berichten
- 59
We hebben nu een paar keer de iberico ribs gemaakt jeetje wat zijn die lekker na diverse topic gelezen hier over vet nou ik kwam geen vet tegen.
Ribs in Franse mosterd gezet met daarna goed in de grate sweet paprika bbq rub gezet.
1 blokje rookhout
1 uurtje op 100 graden
2 uurtjes op 140 graden
Daarna eraf halen inpakken folie
Beetje pepsi erover met klontjes boter
Geen roomboter dat vindt ik teveel overheersen met smaak.
Uurtje ingepakt op de bbq op 140 graden.
Daarna spare Rib rimboe marinade erop smeren 15 a 30 minuten terug op en klaar.
Ribs in Franse mosterd gezet met daarna goed in de grate sweet paprika bbq rub gezet.
1 blokje rookhout
1 uurtje op 100 graden
2 uurtjes op 140 graden
Daarna eraf halen inpakken folie
Beetje pepsi erover met klontjes boter
Geen roomboter dat vindt ik teveel overheersen met smaak.
Uurtje ingepakt op de bbq op 140 graden.
Daarna spare Rib rimboe marinade erop smeren 15 a 30 minuten terug op en klaar.
Laatst bewerkt: