- Berichten
- 8
Gisteren bij AH een Paellapan van GrillGuru kunnen scoren.. kwam dat goed uit, want er stond Paella op het programma voor die dag.
De Kamado op 190°C gebracht en de paella pan voorverwarmd en daarna begonnen..
Ons vaste recept een beetje aangepast, i.p.v. 1L bouillon nu 700ml bouillon en 300ml witte wijn gebruikt (een tip uit het onlangs gewonnen boek We can't BBQ).
De paellapan voorverwarmen.
Alle ingrediënten staan klaar.
Voor mijn vrouw de eerste keer dat ze kookt op de Kamado.
Het eindresultaat, een goed gevulde pan met heerlijke paella.
Aan het einde was de kolen ver op, voor de laatste 15min nog wat kolen moeten toevoegen. Zal waarschijnlijk komen doordat je vaak de deksel omhoog moet doen voor dit recept. Of zou het aan de kolen liggen? Ik gebruik nu de grillguru kolen.
De Kamado op 190°C gebracht en de paella pan voorverwarmd en daarna begonnen..
Ons vaste recept een beetje aangepast, i.p.v. 1L bouillon nu 700ml bouillon en 300ml witte wijn gebruikt (een tip uit het onlangs gewonnen boek We can't BBQ).
De paellapan voorverwarmen.
Alle ingrediënten staan klaar.
Voor mijn vrouw de eerste keer dat ze kookt op de Kamado.
Het eindresultaat, een goed gevulde pan met heerlijke paella.
Aan het einde was de kolen ver op, voor de laatste 15min nog wat kolen moeten toevoegen. Zal waarschijnlijk komen doordat je vaak de deksel omhoog moet doen voor dit recept. Of zou het aan de kolen liggen? Ik gebruik nu de grillguru kolen.