Bekijk de onderstaande video om te zien hoe je onze site als een web app op je startscherm installeert.
Opmerking: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
Op hoeveel graden stel je de dome in?Ik gaarde ze voordat ik een kamado had vaak sousvide voor (en stiekem nog wel eens) gaat prima hoor, indirect een kwartiertje of direct een minuut of 10...
Zou je ze nog in de rub zetten of heeft dat niet zoveel zin meer?Als ze sous vide gegaard zijn zijn ze dus gewoon al mals. Lakken met BBQ saus en op iets hogere temperatuur afmaken op de BBQ.
Zou je ze nog in de rub zetten of heeft dat niet zoveel zin meer?
Het kan best denk ik. Ik weet alleen niet of de rub lekker blijft zitten als je er daarna meteen een laag saus overheen smeert. Proberen kan natuurlijk altijd!
Het ergste wat er kan gebeuren is meer smaak toch?![]()
180 a 200 gradenOp hoeveel graden stel je de dome in?
Wat Richard zegt gewoon op de BBQ opwarmen tot ze gaar zijn e.v.t. met wat rookhout erbij voor de rooksmaak (weet niet of dat nog veel doet) als de smaak niet naar je zin is kan je altijd op tafel wat sausjes toevoegen.