- Berichten
- 867
Zondag hadden we vrienden te eten. Eens lekker uitgepakt met 3 mooie gangen.
Vooraf hadden we coquilles met linquini en een venkel roomsaus. Heerlijk gerechtje met erbij een lekkere Pouilly Fume.
Toen als tussengerecht prachtige langoustines met wat zeekraal. De langoustines paar uur in marinade van olijfolie, citroen en knoflook. Kort grillen en genieten. Erbij een top Sancerre van Henri Bourgeois.
Voor het hoofdgerecht hadden we gekozen voor ossenhaas uit 1 stuk. Laten gaan tot 42 graden kern en toen in alu verder rusten tot 46 graden. Voor 750 gram bijna 50 euri kwijt maar beste stuk vlees van afgelopen jaar. Top gerecht met groene asperges erbij met daarop wat parmezaanse kaas. Geen foto van finale bordje want was druk met openen van de rode wijn uit de Provence. Major van Chateau Carpe Diem. Heerlijk zachte wijn.
Toe hadden we een fruitglas met mascarponne lemon curd op bodem van bastogne koek.
Mooi avondje
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Vooraf hadden we coquilles met linquini en een venkel roomsaus. Heerlijk gerechtje met erbij een lekkere Pouilly Fume.


Toen als tussengerecht prachtige langoustines met wat zeekraal. De langoustines paar uur in marinade van olijfolie, citroen en knoflook. Kort grillen en genieten. Erbij een top Sancerre van Henri Bourgeois.


Voor het hoofdgerecht hadden we gekozen voor ossenhaas uit 1 stuk. Laten gaan tot 42 graden kern en toen in alu verder rusten tot 46 graden. Voor 750 gram bijna 50 euri kwijt maar beste stuk vlees van afgelopen jaar. Top gerecht met groene asperges erbij met daarop wat parmezaanse kaas. Geen foto van finale bordje want was druk met openen van de rode wijn uit de Provence. Major van Chateau Carpe Diem. Heerlijk zachte wijn.



Toe hadden we een fruitglas met mascarponne lemon curd op bodem van bastogne koek.
Mooi avondje
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk