BasBQ
Beef en Steak

Zomerse reebout met gesmoorde zomergroenten van de BBQ

JohnK

Vuurmaker
Berichten
62
Gisteren bij de Wilde Slager in Grunnen een mooie Reebok bout gehaald en dat verdiende natuurlijk veel liefde en wat vuur....

Dus rustig even ontvliezen, voor zover nodig...
xYuVVFJ.jpg


En dan lekker op een 125 graden rustig garen....
( en even spieken na een dik uur, want ik kan dat slecht laten)...
ZkNlwlo.jpg


En toen de teller 50 graden aan tikte even flink lopen end searen tot hij een mooi ruitje had...
o5YBppC.jpg


En dat samen met zomerse groentjes (wortel, bosui, verse doperwt en groene asperge) en Hasselback aardappeltjes
hpW1Cnb.jpg


Need I say more...
OzNcCnI.jpg



 
Dit is zo'n topic waarbij woorden overbodig zijn!
 
Lekker hoor
 
Dit ziet er heerlijk uit! Mooie foto's ook!
 
@johnk dat bokje ziet er smakelijk uit en je aardappels al helemaal! proficiat!
 
Zo, dat ziet er ff geweldig lekker uit!
 
Mooi stuk wild dat mooi is gekookt....lijkt me een heerlijke maaltijd te zijn geweest!
 
Terug
Bovenaan Onderaan