3 kilo spareribs
500 ml cola
100 ml appelsap
3 lepels donkere basterdsuiker
100 ml bloemenhoning
150 gr spareribs marinade kruiden
Spareribs ontvliest marinade klaargemaakt alles in een grote zak gevacumeerd 24 uur.
De boel uitgepakt en het restant van de marinade ingekookt om later mee af te lakken.
Ribs op het ei geplaatst.
Appelhout in de appelsap en toegevoegd als rookhout.
Temperatuur mooi constant op een 100/110gr
http://
Na 3 uur ingepakt in de folie samen met een scheut appelsap.
images.tapatalk-cdn.com/15/05/09/85732b6323f5d8c6da97fcab6a0d76b8.jpg
Na 2 uur weer uitgepakt.
Hierna nog 1 uur op het ei en zo'n 3x voorzien van een laklaag.
Ribs waren uitstekend van smaak deze gaan wijveel vaker maken op deze manier. Nog een paar ribs gevacumeerd en in de vriezer gedaan.
500 ml cola
100 ml appelsap
3 lepels donkere basterdsuiker
100 ml bloemenhoning
150 gr spareribs marinade kruiden
Spareribs ontvliest marinade klaargemaakt alles in een grote zak gevacumeerd 24 uur.


De boel uitgepakt en het restant van de marinade ingekookt om later mee af te lakken.

Ribs op het ei geplaatst.

Appelhout in de appelsap en toegevoegd als rookhout.


Temperatuur mooi constant op een 100/110gr


Na 3 uur ingepakt in de folie samen met een scheut appelsap.
images.tapatalk-cdn.com/15/05/09/85732b6323f5d8c6da97fcab6a0d76b8.jpg
Na 2 uur weer uitgepakt.

Hierna nog 1 uur op het ei en zo'n 3x voorzien van een laklaag.


Ribs waren uitstekend van smaak deze gaan wijveel vaker maken op deze manier. Nog een paar ribs gevacumeerd en in de vriezer gedaan.
