BasBQ
Beef en Steak

Zo is hij nog lekkerder!

Je krijgt een bijna Aziatische smaak er aan, de mosterd en suiker worden een soort karamel.
 
Bedankt voor het recept, ik laat het resultaat wel een keer zien op de site  :)
 
Tijmnan zei:
Klinkt lekker, ben ook benieuwd wat mijn vader er van vindt. Die is fanatiek (zalm)visser in Nld., Alaska, Canada en Noorwegen en heel kritisch op z'n zalm.

Mocht ie het niet lekker vinden ik woon dichtbij ;)
 
@Bert: mocht hij het niet lekker vinden zal ik je onmiddellijk een PM sturen  ;D
 
Zo ziet er echt heerlijk uit!
Na het lezen van dit draadje heb ik nog een vraagje.
Heb nog nooit een zo'n plankje gebruikt maar wil daar binnenkort verandering in brengen :)
Zijn die plankjes altijd maar voor eenmalig gebruik?
of is het ook mogelijk het plankje naast de kolen te plaatsen voor indirect BBQing.
Voor de rook dan losse snippers te gebruiken.
Op deze manier je plankje zonder al te veel schade door de BBQ sessie heen te slepen om hem een volgende keer weer te kunnen gebruiken.
Of is dat echt een slecht plan en waarom?
 
Nee, dat kan wel degelijk. Je gebruikt hem dan als overplank.
 
Maar plankjes zijn nog geen drie euro, waarom moeilijk doen ;)
 
Terug
Bovenaan Onderaan