- Berichten
- 1.437
Vorige week ging het een beetje mis met de kruiding van de entrecote, daarom vandaag een herkansing.
De rub werd opnieuw aangemaakt en ik lette deze keer wel goed op in het recept zodat ik van ieder component de juiste verhouding gebruikte.
Na het indirect garen naar een kerntemp van 42⁰ het vlees even laten rusten en intussen de Q opstoken naar 250⁰-300⁰ en dan de entrecotes kort gegrild.
Na even te rusten mocht de entrecote de aardappelgratin en pico de gallo gezelschap komen houden.
Het was een heerlijke maaltijd en vrouwlief strooide kwistig met complimenten.
Er bleef nog een restje vlees over en dat dan vanavond maar verwerkt in een wrap.
Verstuurd vanaf mijn SM-G973F met Tapatalk
De rub werd opnieuw aangemaakt en ik lette deze keer wel goed op in het recept zodat ik van ieder component de juiste verhouding gebruikte.
Na het indirect garen naar een kerntemp van 42⁰ het vlees even laten rusten en intussen de Q opstoken naar 250⁰-300⁰ en dan de entrecotes kort gegrild.
Na even te rusten mocht de entrecote de aardappelgratin en pico de gallo gezelschap komen houden.
Het was een heerlijke maaltijd en vrouwlief strooide kwistig met complimenten.
Er bleef nog een restje vlees over en dat dan vanavond maar verwerkt in een wrap.
Verstuurd vanaf mijn SM-G973F met Tapatalk