Beef en Steak

Zesrib entrecote met Provençaalse rub

 
 
 

Grimlord

Gemarineerd
Berichten
1.437
Vorige week ging het een beetje mis met de kruiding van de entrecote, daarom vandaag een herkansing.
De rub werd opnieuw aangemaakt en ik lette deze keer wel goed op in het recept zodat ik van ieder component de juiste verhouding gebruikte.
8302e2c4b2c11501c304856a941c805b.jpg

e19fb9849754df5c72ef2ebf80839d7f.jpg


Na het indirect garen naar een kerntemp van 42⁰ het vlees even laten rusten en intussen de Q opstoken naar 250⁰-300⁰ en dan de entrecotes kort gegrild.
7565b7583cf1e5eb6bbdaceb1ee480b6.jpg


Na even te rusten mocht de entrecote de aardappelgratin en pico de gallo gezelschap komen houden.
e682217e1908eeb3341ddbfe9ec69485.jpg


Het was een heerlijke maaltijd en vrouwlief strooide kwistig met complimenten.

Er bleef nog een restje vlees over en dat dan vanavond maar verwerkt in een wrap.
d95b7961044d148c79b643d06c63f94e.jpg


Verstuurd vanaf mijn SM-G973F met Tapatalk
 
Poeh dat lust ik ook wel! Heerlijk stukje vlees 👌🏻
 
Zo lekker een entrecote, mooi gedaan, thanks voor t delen! 🔥 👍
 
Erg nice, lekker thuis uit eten zo.
 
Als de vrouwe des huizes tevreden is! Mooier kan je het niet hebben toch?
 
Terug
Bovenaan Onderaan