- Berichten
- 46
Je schrijft ergens dat hij nu 75cm diep is. Maar als ik naar een van je foto’s zit te kijken zie ik dat je 3 planken hebt van 25 breed plus 2x 7,5 van de balken is 90cm diep. Klopt dat?
Bekijk de onderstaande video om te zien hoe je onze site als een web app op je startscherm installeert.
Opmerking: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
Planken zijn 19,5 cm. Zag dat ik 1e post 25 had geschreven. Gecorrigeerd bij deze. Balken idd 7,5. Planken liggen ietsje ruim zodat ik exact 60cm tussen de balken heb. Marmeren bladen zijn 60 diep.Je schrijft ergens dat hij nu 75cm diep is. Maar als ik naar een van je foto’s zit te kijken zie ik dat je 3 planken hebt van 25 breed plus 2x 7,5 van de balken is 90cm diep. Klopt dat?
Thanks Tom! Ben er ook erg content mee.Wat een fantastische buitenplaats zo. Echt jaloers-makend. Het kacheltje er ook bij maakt het helemaal af.
Geniet ervan!!
Als er in het blik zit wat erop staat, dan is het zeker geen olie. Lazuur is heel iets anders. Heb hier met mijn overkapping ook mee gedaan namelijk.Dank je wel Killerwoody!
Ik had nog blik olie over van onze verranda:
Bekijk bijlage 15239
Ik heb het meubel 2x in de olie gezet. Makkelijk om te bewerken met een rollertje en een kwastje. Kleur blijft op de verranda ook na een zeer zonnige zomer prima. Mocht je meubel niet onder afdak staat kan dit dus prima in de elementen staan gedurende het jaar.
Breedte van vak Bastard is 66,5 en 60 diep.
66,5 breed laat aan beide kanten 4,75 cm tot de Bastard over.
Ik denk als ik niet vast zat aan de marmeren bladen die 60 diep zijn, dat ik het meubel wellicht 5 a 10 cm dieper had gemaakt. Nu staat de keuken iets van de wand af omdat de precision top nog naar achter komt wanneer geopend.
Denk dat je een punt hebt!Als er in het blik zit wat erop staat, dan is het zeker geen olie. Lazuur is heel iets anders. Heb hier met mijn overkapping ook mee gedaan namelijk.
Zeker, ben er ook erg tevreden over. Welke kleur heb jij gebruikt? Ik kan het net niet lezen op de foto. Ik had Douglas, zit wat meer oranje/rood in.Denk dat je een punt hebt!
Ik was in de veronderstelling dat het soort olie was. Maar is een beits als ik het zo zie. Anyway, goed spul !![]()
Pinie / Lärche. Hij wordt i.i.g. idd was meer donkerder en geeft diepte.Zeker, ben er ook erg tevreden over. Welke kleur heb jij gebruikt? Ik kan het net niet lezen op de foto. Ik had Douglas, zit wat meer oranje/rood in.
Niels,Dank je wel Killerwoody!
Ik had nog blik olie over van onze verranda:
Bekijk bijlage 15239
Ik heb het meubel 2x in de olie gezet. Makkelijk om te bewerken met een rollertje en een kwastje. Kleur blijft op de verranda ook na een zeer zonnige zomer prima. Mocht je meubel niet onder afdak staat kan dit dus prima in de elementen staan gedurende het jaar.
Breedte van vak Bastard is 66,5 en 60 diep.
66,5 breed laat aan beide kanten 4,75 cm tot de Bastard over.
Ik denk als ik niet vast zat aan de marmeren bladen die 60 diep zijn, dat ik het meubel wellicht 5 a 10 cm dieper had gemaakt. Nu staat de keuken iets van de wand af omdat de precision top nog naar achter komt wanneer geopend.
En als laatste toch het meubel nog even waterpas gezet. Plankjes onder de linker wielen en de volvo krik even gebruikt. Kreeg toch net niet die 400kg het plankje opgetild.
Nu lekker alles opgeruimd tot slot en alles weer op zijn plekje. Wij zullen de corona zomer wel overleven zo.Bekijk bijlage 15121
Absoluut warmte genoeg! En bovenal erg gezellig. Je kunt heerlijk turen naar de dansende vlammen. Erg blij mee.Heel handig als je handige handen hebt Niels!
Ik zie bij jou iets staan waar ik mee aan het puzzelen ben.... de kachel die jij daar hebt staan, is dat een houtkachel? Heb je er genoeg warmte van zo in de "open lucht"?
Ik zit zelf te denken om iets dergelijks te maken maar dan met een pelletkachel.....
Hoi !Niels,
Allereerst mijn complimenten met betrekking tot het meubel, heb veel informatie uit dit onderwerp gehaald en ben momenteel zelf aan het ontwerpen om op korte termijn ook het materiaal te bestellen. Hierbij heb ik dan nog wel één vraag. Ik wil het meubel graag tegen de wand plaatsen waarbij de precision top nog wel volledig open moet kunnen.
Als ik naar de inbouwmaten kijk dan zou dat inhouden dat ik met een balk van 6,5 centimeter, daarachter de uitsparing van 56 centimeter en daarachter nog eens (volgens de inbouwmaten tekening) 35 centimeter. Dit zou uitkomen op een totale diepte van 97,5 centimeter.
Jouw meubel is totaal 75 diep en je spreekt over 5 tot 10 centimeter extra, om de precision top volledig te kunnen openen? Klopt de handleiding in deze ook niet? Heb al rekening gehouden dat de het scharnier 100mm vanaf het blad komt, maar welke diepte kan ik het beste aanhouden?
Bekijk bijlage 19205
Dank, dan maak ik hem ook rond de 75 tot 80.. Vond 100 toch wel erg diep worden.Hoi !
Thnx for the compliment.
Ik heb tussen de balken 60cm. Balken 7,5 dus idd 75 diep. Meubel staat iets van de muur en Q kan makkelijk open zo.
En idd de hoogte aangepast naar 10 cm tussen scharnier en blad. 5 is echt te kort. Check fotoBekijk bijlage 19322
Bushman TVJe kunt heerlijk turen naar de dansende vlammen.
Zat nog even te denken.... waarom ook niet met een krik meubel op een balk zetten?Mooi gemaakt allemaal
Dat scheef staan is wel een dingetje....
Ik wil ook een nieuwe buitenkeuken maken.. maar heb nog veel meer last van verval...
Daar waar de keuken geplaatst zou moeten worden is een verval van 12 cm op 360 cm..
Wij hebben een dakterras, dus dat verval is nodig..
Zit al een hele poos te denken hoe ik dat ga oplossen.
Alles monteren rechtstreeks tegen de muur of toch losse delen aan elkaar koppelen en het hoogte verschil met een soort van plint wegwerken..
Heb daar nu 1 kast staan.. net de toren van Pisa...
De kast is goed gemaakt, maar staat scheef door het verloop hahahah
Mijn idee zou zijn een bakplaat op gas. keukenkastje met ingebouwde koelkast spoelbak en een plekje voor de bbq.
Daarbij moet alle demontabel zijn...
Grootste probleem met een dakterras is dat je lekkages kunt krijgen en naar verloop van tijd het dak vernieuwd moet worden..
Jammer genoeg hikken we nu tegen dat vernieuwen aan..
Dat gaat dat nog een klusje worden 50m2 meter tegels oppakken naar beneden alle planten bloembakken et etc .. worst nightmare hahahaha
Maar terugkomend op jou q area top gemaakt
Blefke
BELANGRIJK VOOR BASTARD INBOUW:
Realiseerde mij in ene dat iets best belangrijks ben vergeten te vermelden. Wellicht is het al bekend??
Ik maakte gebruik van onderstaande tekeningen.
Belangrijk is dat je NIET de 50mm aanduiding aanhoudt tussen de rood omcirkelde aanduiding. Gelukkig was ik helder en had ik het zelf nagemeten. Voor de zekerheid ook even nagevraagd bij de verkoper bastard, hij had ook meubels staan.. Hij bevestigde ook dat dit niet correct is. Minstens 100mm tussen blad en scharnier.
M.a.w. als je een bastard (in dit geval large) inbouwd:
-Houdt dan 100mm tussen het blad en scharnier.
-Dan heb je van onderkant table stand tot bovenkant blad 40 cm.. ik heb hier 39,5 van gemaakt
-diameter uit het blad op 57cm gehouden.
Dank je wel !Allereerst complimenten voor het mooie meubel!
Wat betreft het bovenstaande: Hier liep ik dus ook tegenaan toen ik mijn keuken bouwde.
Ik heb het opgelost door de kap er af te schroeven die over het scharnier zit, die kap steekt bij openen natuurlijk onder je scharnier. Op die manier kan je het scharnier nagenoeg plat op de tafel leggen (ik heb geloof ik 1 cm afstand gehouden o.i.d.). Die kap zie je toch nooit, aangezien hij aan de achterkant van de bbq zit.
Mocht iemand een fotootje ter verduidelijking willen, dan wil ik die best even maken![]()